[女人錢真係好易揾] 呢幾件垃圾竟然賣成5嚿幾水

440 回覆
1676 Like 67 Dislike
五舊水,去間普通酒店食buffet啲包同餅都靚仔過佢
我仲未夠膽同我屋企人講返
佢問我點,我剩係答ok
佢話覺得冇特別
我唔想發癲屌鳩佢買垃圾搞到佢唔開心

呢D情況你應該叫佢下次唔好係IG買野食啦
好地地係街鋪買咪算
呢D連牌都唔知有冇 你又覆佢OK 佢下次又搵新既買黎試
中一次伏就應該叫佢唔好中第二次
唔係因為驚佢唔開心 佢一份心意就算
要幾弱智先會去ig買野食
呢間野好耐之前買過一次, 我覺得味道普通, 之後間野要用實名制登記先可以訂, 所以就無再買, 心諗你都好大枝野...
而且間野可以用支付寶, 更加唔想幫襯
老實講, 我明白去ig買呢啲抹茶野食既人既心態, 係因為市面店舖得好少選擇, 所以唔係唔想去實體店
而且有部份真係有質數既, 唔會好似呢間野咁, 所以唔好一枝竹篙打一船人, 而且有部份係黃店嚟
呢間D卷蛋好食
晚餐食過
幾好味 d 海膽鮑魚和牛都靚料
加埋抹茶甜品 飽到痴
係價錢貴左dd 不過食fine dining都係咁上下
爭d都想買烘焙set
係見d 自取點麻煩先無買
有無咩介紹
個技術就係騙術
抹茶又苦又難食
攞黎整甜品本身on9
買果個仲on9

Hello Chef Tiff

不如你直接承認為咗暴利而用最cheap嘅包法啦
你平時sell到自己嘅嘢幾靚又煲大自己
結果收貨時係咁
一堆紙盒真係好貴咩?
幾舊水就你就袋袋平安
雖然仲有千千萬萬信眾買你
但有要求嘅收到其實都影衰你嘅so called品牌啦
然後人哋上你ig反映你仲要delete comment???
其實覆一句會留意/會改善有乜問題?
定係你少少意見都唔想有而繼續氹人落搭?
如果你唔介意不停接新客而冇回頭客
咁你同垃圾商家有乜分別?

除咗包裝,你仲要諗吓雪完嘅濕氣問題,唔係人人都係港島居民,收到之後個袋都已經濕到霉霉哋,大西北點搞?入面一張溫馨提示嘅紙仔或字句都冇。

吊高嚟賣唔係咁㗎
真係離譜咗少少㗎
你sell你嘅嘢class㗎吓話
你ig食咁撚多好西唔好同我講你對你個so called branding咁撚冇要求囉

實名制就唔會重覆?廚藝就唔評論啦,但智商就好明顯有問題囉
人哋紅嘛
上面有人兩三年前訂過話要搶㗎
電話number唔同都唔夠㗎
所以出實名制咁撚寸囉
仲有包裝問題
好在你冇買
住得遠分分鐘出晒水
個包裝衰到咁
有金都睇落似屎
原來佢行得咁前 已經出埋實名制
咁樣掠水法,至撚憎呢啲黑店,仲要係tb,收皮啦,出歌都要乞錢
有家底都要乞人錢出歌?貪心得佢
根據東方打手訪問,佢話係甜品fans眾籌俾佢出單曲
屌佢講姐
包裝嘅嘢佢最掂
不過賣俾人嘅包裝就
下次要人面識別添呀
其實ig shop 嘢食冇牌點解都咁多人幫襯食物中毒點算
老實講
要整真係唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞