[女人錢真係好易揾] 呢幾件垃圾竟然賣成5嚿幾水

440 回覆
1676 Like 67 Dislike
你話買乾糧都無問題
你買濕既
5舊幾水買d咁嘅嘢
一係錢多一係傻
一睇咁柒都仲買,真係抵死
黃店仲多伏
就係你哋呢啲on9女人做壞市,搞到正常人冇啖好食,尻整影幾幅靚相都賣到500,其他舖點解仲諗住整得好食同賣得平
講到全世界online買咁
咁可以選擇去街鋪買嘅
仲平tim

On9完提醒吓人
間鋪吹棒到自己咁揭發吓姐

Blame the victum
Victim
Sor
絲隻手好撚正
香港人冇品味好正常啊
諗起上次va科攞1同攞5嘅比較
成堆弱智話1嗰個同現代抽象派嘅冇分別
所以咪被騙囉
屌我食過佢個個所謂omakase
難食到仆街

求詳細分享

佢請到乜撚都限量
又冇walk in,要預先book定
玩到咁寸結果又係食屎咁?
早幾個月book左同朋友慶祝生日
事前send左個top up menu俾我㨂
我見我個fd生日就加左百幾二百蚊升級炸和牛
舊和牛韌到係咬都咬唔開 好似番炸左幾次咁既質地
我唔知tea pairing 係咪都係凍
佢所有茶都係凍 係俾好凍既冷氣吹凍左個種凍
成餐飯無一樣野係熱 但除左個海膽其他又唔係魚生黎

呢個唔知咩香港奶茶crossover阿華田cream
個介紹好華麗 但食落同出面啲茶布甸無分別

我去之前有加錢買牛角包同個朱古力
粒朱古力應該係佢舖頭最出色
個紙杯都幾hea
個紙杯又係cheap到爆
佢嘅所謂創意就係用最撚平價嘅嘢去構思
從而maximize profit

仲有個保鮮袋入撚住個牛角包係點樣🤡
佢究竟係咪連訂個厚身少少嘅紙袋都嫌貴
粒朱古力相比下似係出面入貨

條死TB根本當客係狗
絕對係欺詐啦屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞