犧牲咁多手足救班仆街,班仆街就排隊登記身份證,再白等一年俾狗清算,根本就抵撚死

148 回覆
54 Like 367 Dislike
入面嘅人唔會攰?唔會肚餓?好多已經傷咗,唔係一句話點解唔打出去就屌人,長時間體力透支,入面的食物又開始唔夠,衝又衝唔到出去,你想人地點?
美國制裁pk鄧其中一個罪名就係圍理大
如果唔清算理大示威者,點同戰狼外交国策交待

萬事小心,好人一生平安
要分開兩批人
入去救人走唔甩嘅係victim
賴死唔走之後要人救到一半再投降嗰班廢物係仆街唔係victim
唔好又用少數人代表大眾啦,明顯大撚把就乜傷都冇,重話食物開始唔夠?19號已經出嚟登記啦,唔講以為餓咗一星期先要出喎,但之後記者入去影相又重有好多乾糧喎
訓左兩年?
未圍嗰陣佢哋覺得自己好好打㗎
中大散水仲要睇唔起人
之後先好似你講咁
打又唔夠打走又走唔到
我都明佢地應該要走,留低被補可能都係自己攞嚟,但宜家無必要喺到落井下石啦,尤其講類似「得罪講句佢地唔走都係自己攞嚟」呢啲嘢打擊自己士氣仲有咩意義?現實就係開呢啲post根本晒尻氣唔知為乜。
咁而家重有得改㗎,而家重可能有得走,再咩都唔做就真係聽天由命
我諗除咗大飛都應該冇得走
我唔信到今日啲名都未落入境處
btw希望佢哋唔好咁天材又組團走佬
你知唔知網上指揮幾用腦
屌你老母

香港人冇乜腦
權威講野就信到十足十
係,去機場,仲有機會;唔去,一定困係香港等死

如果你地見到呢個帖,希望你地
唔好浪費個兩日大家救理大既心血
樓豬可唔可以講下冇落charge 淨係登記左身份證
點樣證明比班鬼佬知 自己被逼害
定係個鬼佬見你係香港人 一定批asylum 比你
咁lunch gor鳩吹都可以拎啦
上網9up 就當自己救左人
同守城post班友咪一q樣
翻查資料,有當日登記後順利求醫並離開的示威者事後出境時報稱遭阻撓,被警方當場以暴動罪拘捕。

我更佩服啲叫人自爆嘅人
免費做埋moon po狗嗰份
如果離境就即刻捉
即係代表你留係香港點都會捉你啦
亦都有人係成功走左
仲有咩藉口?咪就係用倖存者心態囉
有乜撚野咁重要要留係香港 重要過坐暴動監?
呢啲屌晒兩邊手足嘅仆街直 block 算
而去到今日大家都一同俾極權打壓成為極權下嘅受害者,大家有冇必要再去踩一眾泛民話佢哋抵死?

喂喂喂 樓豬十幾日前先講完呢句
依家轉頭又踩poly手足?
而家班人有事嗱?
佢都重有得選擇之後點
.........
佢d用字真係好似好有計咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞