犧牲咁多手足救班仆街,班仆街就排隊登記身份證,再白等一年俾狗清算,根本就抵撚死

148 回覆
54 Like 367 Dislike
算啦,而家講呢啲有咩用,不如勸啲手足快啲走仲好
RPG
使唔撚使完整寫份抗爭cv畀你吖on9?
下下唔係就事論事而係鬥cv亮麗
咁都有得屌?
又係度放負

我又想問果陣死左幾多人?

點解無報導?
好多冷氣軍師又出番哂黎指指點點
而家走都未必走到,知唔知機場多咗幾多狗mon實個登記口?
咁你就出少句聲啦
踩多兩腳做乜春
有冇嗰班排隊登記嘅人都準備等清算㗎啦
無謂落井下石啦
要去到死先可以屌?
你都幾撚冷血喎
而家日日都有班為救登記身份證嘅人而還押
想問下登記嗰班有冇覺得對人唔住?
踩乜撚?佢哋而家重有最後機會揀
到佢哋真係還押嗰陣我重屌就真係叫踩啦
困晒係裡面,唔係大排人力,可以有排抗爭
咪又算件事拉去留守問題到啦,講梗班人抗爭意志同危機意識,你又要拉留守嚟講???
唔知點解唔留。 應該老閪走人
依家講返無意思
不過理大比人圍第一日果晚
真係好多手足係出面比人拉比人告暴動 就係為左救入面果班
但入面果班都唔諗住衝 ON99咁係入面等出面既人打入去救佢地?
最後比人登記埋 兩邊一齊輸

大家都係手足 我都覺得唔好秋後算帳
但係要比大家知呢件事 比人登記左既有得走好走
唔好因為有人話比人登記左然後去到機場比人拉暴動就唔走
你一日仲係香港佢一日都諗住點樣玩死你
咁千幾人咁撚多就實有少部份㗎啦,但有幾多行得走得俾老鼠曾同中學校長講幾句就登記嘅人大家都心裏有數
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞