犧牲咁多手足救班仆街,班仆街就排隊登記身份證,再白等一年俾狗清算,根本就抵撚死

148 回覆
54 Like 367 Dislike
重要17號係有得揀投降,但嗰陣就講到寧死不屈要班狗攻入嚟,咁之後就咪再後悔然後撚登記啦,前後17-18號晚都唔知拉咗幾多外面救佢哋嘅人
登記完有得走唔走
白費晒出面為左救佢地而比人拉既手足
樓主傻撚左
嗰班就真係有抗爭志氣嘅人嚟,可惜都有大把登記身份證當冇事嘅人
衰左唔罵得
點檢討吸取教訓
檢討冇得檢㗎啦,佢而家放風要清算就重有得走要走啦,除非好想俾人告唔入都還押兩年
其實一直都想問
呢樣又唔屌得嗰樣又唔鬧得兒登仔
佢哋係唔係成功學走出嚟
全部嘢都要充滿正撚樣先開心
就算到19號之後都有人揀爬渠而唔登記,邊啲先係真正抗爭嘅人根本有得分
sorry sir
我代樓主答
佢去揸高達
連登留句屌你老母死狗仔,叫下口號
最易多讚好,唔會比人屌
討論還討論
小心大量韭菜最中意呢啲post
混入嚟踩晒全部抗爭嘅人
有人離境咪俾狗捉左
你要揀用抗爭cv比就唔該你自貼自己做乜先啦

成日揀對人唔對事做乜?
仲問就會問你做過乜嘢
唔自爆屌你鍵戰
亦有人成功走,但揀咩都唔做遲早都一定係俾人捉
好叻叻,永遠都係blame the victim
我認同佢地應該盡快離開香港,但唔代表個個都可以一兩年內即刻掉低晒啲嘢永遠去一個陌生環境生活。仲要比你屌話犠牲咁多手足乜乜柒柒,一嚟講呢啲嘢完全無意義可言,二嚟唔見得你喺到blame人係有用得過呢班喺poly打生打死嘅手足。
掉唔底咪等俾人清算囉,現實就係得兩件事揀
而登記嗰班選擇留低而俾人清算嘅,佢哋自己最好有心理準備就算冇罪都要還押兩年
點落井下石?佢哋已經要還押嗱?
還押埋都話抵死就真係落井下石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞