eqa幾時出

247 回覆
0 Like 7 Dislike
你睇下隔離爸爸司機個 post, 幾多人等緊 7座 model y
巴打癲狂追擊BENZ 買家
你比較埋開左第3排之後個尾箱得番位淨就會發現GLB/EQB有幾細 model Y3排窄啲但尾箱大好多

利申:一路留意緊7人suv等換車,最近睇完GLB
想知ModelY7座版尾箱有幾大, 有冇圖
電車依家使咩急住買benz
等多3,4年都未遲
等多34年再換啦
https://www.youtube.com/watch?v=Ff9IxcQKaJU

我覺得呢條片幾好,佢試埋擺car seat,坐人入第3行之類。開左第三行情況之下空間大過GLB,擺得落full size bb車。但當然細過CX8好多
原來係靠下面個窿黎擺
闊度同深度佢夠,但高度唔夠 (hatch尾),依家MPV我唔開個底就咁車架bb車去尾箱都無問題

睇過GLB好似連深度都唔係好夠

都係果句.. 最好選擇都係cx8, xc90 果堆suv
不過GLB 高度高過 model y 個斜尾,尾箱算打和
所以我都好爭扎、我要擺兩張car seat一中一後,三個大人,一架bb車,一堆野餐工具呀,沙灘桶呀果啲立雜野 GLB應該擺唔晒,model Y計埋車頭個frunk可能得,CX8 應該游刃有餘。所以都未決定到點好
model Y 係咪應該最少都要40個?
咁eqa 35個都有啲競爭力
CX-8長4.9m, 實嬴GLB啦, 得4.6m
會唔會入手GLB?
我半年前開始睇GLB既時候未知會有第二個b,所以依家要再睇大架d
GLB 唔夠大.. 係爭扎緊等model Y(marginally 大少少)定踏入啲出cx8 我好鐘意個天幕頂,cx8個天窗太細
一樣諗住換GLB但完全唔掂
Model Y 無聲氣
你咁鬼多野擺, 乖乖地揀返架MPV啦

本身揸緊MPV,之後想揸架有款啲既,開始研究5+2 suv,之後知道有第二個b,依家一係就換大架既5+2 一係就咩都唔做繼續揸mpv

諗番轉頭好彩手腳慢,出左GLB先知生多件就煩
MODEL Y 要大我明 因為可以坐7個
SUV都唔夠大咩
GLB 唔夠model Y大,含淚放棄
Model Y 係唔係放棄左唔入香港 完全無哂聲氣
屌快撚d啦 我部錢七就黎捱唔住
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞