eqa幾時出

247 回覆
0 Like 7 Dislike
架車本身都夠濕鳩,得d 死忠會考慮
我拎五十幾萬買你架GLC唔好?
Glc 唔係80幾咩
未加option 唔係590k咩我都係上官網睇
咁計法, model 3 sr+ 都係得200公里頭
Tesla 最正嗰啲function (eg. Summon) 都俾運吉署block晒,搞到吸引力大減

得返起步夠快可以J吓
叉電network., 手機remote同持續更新
就係依個問題 儲多兩年錢買x算 因為y真係好樣衰 成條泥鰍咁
EQA力同Range都有少少on9
就係依個問題 儲多兩年錢買x算 因為y真係好樣衰 成條泥鰍咁
EQA 出300 350
但係250 下年年頭都唔知夠貨派未
又有EQB了
其實個Range真係咁差咩, 咪同Model 3 SR+差唔多姐
個問題咪就係呢度
EQA係LR價錢,同SR+比,電大啲,叉電時間耐啲,但係range一樣,馬力又少成半
點搞
performance輸, 但係build & ride quality嬴返囉, 始終都係luxury car brand, 用料冇得比
睇自己想要咩啦,有d野坐到上去、揸到上手無得呃,所以我揀左taycan 無揀model s
但而家a系入門都好膠下 d飾件禁落去都係會ee at at
唔好咁酸啦, 人地咪講左同價位都唔揀Tesla囉
好似有車睇喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞