點解考車牌仲要考棍波?

166 回覆
39 Like 153 Dislike
我係問「你點解仲要考棍波」 不是「點解你依加仲要考棍波」
精神分裂?
同埋個主題都係討論緊棍波牌係咪必要 係得你條柒頭係到啫住講要我證明呢樣個樣

呢家你都係未撚講過棍波係香港有咩必要喎? Btw 你又渣開咩車呢 貨櫃車呀?如果係做司機就早講呀嘛,咁我咪唔串你囉,我好尊重司機架嘛!
時代唔同呀小朋友
樓豬考唔到棍波牌笑鳩人有棍波牌
原來有咁既功用
遲啲AI做晒大部分既野,樓豬係唔係打算咩野都唔學、日日等死?
無必要但如果目標係電車既話,樓主應該仲要等
宜家電車充電又慢,充完又唔行唔耐
係買都唔建議你宜家買,雖然咁講好似iPhone啲等等黨咁
渣d你唔會尊重亦唔明白嘅棍波車
廢事自爆啦 香港呢款車圈子極細
因為有得彈極力子
TRUE 唔會尊重, 揸德國棍... 因為老爺ZF自動波反應慢, 同難保養...
Like this?
棍波fail左 而 自動波pass就唔係呢個價
去外國租車平啲
關你撚事咩你咪一樣男人老狗考個廢牌
今日第三次考終於pass左😭😭 第一次樂活道,第二同第三次都東院道,跟住個考牌官又好人,比我pass左,真係謝天謝地
上次衰不正確情況下超越物體同埋不顧及其他道路使用者,然後今日再考行東院道,最後pass左 (5個細tick)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞