[苦主大聯盟] Holly Brown既苦主全部同我入嚟

162 回覆
116 Like 7 Dislike
其實你做左幾耐, 開始覺得唔係幾對路? 咁果時有無覺得中左伏.

我睇完果集鏗鏘集, 都好想去幫趁下, 好彩無去.

做左個幾月已經覺得佢性格有問題!果陣想留住我哋,淨係會屌班舊人同經理。當初都無覺得佢食人血饅頭,最多咪叫大家利用大家,我出名佢出錢姐!去到個幾月之後,佢條撚屌開始走火入魔,係咁推我哋去宣傳,甚至接咗啲宣傳都係無問過我地就叫我地去!淨係望住錢,唔顧人感受。

依家比佢用撚完喇!當我地condom!! 我見佢係indeed由廚到咖啡師到侍應都出左post! 條仆街睇怕依家都會請過一班人取代我地。

又可以比佢呃過,又可以平啲!真係仆街到震

咁仆街. 我諗好多人仲未知佢咁仆街, 實好多人仲去幫趁. 你真係要開多啲POST唱衰佢.

努力緊架喇!得閒幫我推下post
希望你冇食左啲放左3,4四嘅包呀,muffin 呀咁啦
好離地架個撚樣腦細,
一般衛生常識都冇。

裝完雪糕啲大不銹鋼兜,正常用完會係鋪洗一次,拎到上工場再洗一次。

佢就以為鋪頭啲人係用完唔洗放番入雪櫃。
仲問左咁點解鋪頭都有洗啦,
咁點解係工場裝雪糕之前又要再洗

屌你咩,運送過程係架Van仔到唔會污糟咩。

你個時都開左鋪5年。
仲可以一般常識都冇。
仲好多都過期添
3,4個星期?
3/4日
依家都放3,4日架啦!本身話2日算,點知條仆街話唔好浪費wo
佢仲有好多野過期架!前任廚師表示,佢啲乳豬都係過期。係我離職前啲啤酒都係過期,不過個仆街老細驚有人玩野,叫人即刻執過啲啤酒!所以啲muffin 呀包呀放3,4日係小事
都幾仆街
佢就係咁仆街! 真心無吹水
嘩 仲衰過龍門
龍門好好多!佢依間野高級嘅價位,茶記既食物
再推
多謝!我要推到全世界都知佢啲仆街野
好彩無食過
幫你推下
多謝你!推到全港都知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞