[苦主大聯盟] Holly Brown既苦主全部同我入嚟

162 回覆
116 Like 7 Dislike
歡迎追post 你就明唔止我一個
都係果啲啦!打算就無咩既!享受人生先
仆街老細你就唔撚洗周圍同人講我唱衰你喇,我講緊既都係事實,前同事講既都係事實!諗住分化其他同事?收皮啦!
佢好快會搵人打俾你話朋友介紹,想約你去interview.

你前同事劉麗娟講既
哦,徐奕基有睇post呀?

你有冇比番滿足連續性僱員合約嘅part time年假都補假呀?

定係有邊個part-time 問就唔再編佢更呀?

死契弟
哦,聽過啦,扮有人挖角call你去見工
見完就就話你背叛公司即炒

唔好以為你做過啲仆街野冇人知啦。
我想番黎個版本係:

炒完你 搵你去見工, 然後告你洩漏公司資料
咁撚仆街! 幫推,推到呢啲人見報
我答我答!佢無
好彩下面有人解釋
比人睇清楚佢係個咩人 仲同人講我唱衰佢! 心諗你唔做依啲閪野咪唔洗心虛囉!如果得我有問題,依個post 一早沉到見唔到影啦
到底佢幾撚時執笠之前執淨兩間仲開心左下
點知運動之後又靠黃彈返起
Sor 慣咗手勢不推文 push
識貨!
所以咪要大家都知佢係咩人,唔好比錢佢賺囉
你咁好人得唔得架!我都幫你推先
自推
咁正, 仲可以享受人生. 風流快活. 唔洗搵工.
嗱!依啲野又點可以唔開心share 呢
比條仆街糟質左咁耐,當然要休息下
push
點糟質法? 返工好辛苦? 佢平時對你地點?
返工其實唔辛苦,再加上同事有愛!所以其實一直返得好開心 只係個仆街老細好戇鳩地唔鍾意啲同事咁friend,成鳩日做啲小動作去分化同事。再加上佢自己脾氣又差,EQ又低,又鍾意推卸責任,明明啲同事無錯都唔理3721就屌咗先。

口就同人講多啲返工啦,淨係黎學沖咖啡都得,會盡量比更!轉個撚頭同我地講點解咁多人返工,啲奶用得太多,唔好比佢地上咁多水吧。

返早有期放3個人,之後個仆街老細覺得朝早無生意就cut 淨兩個!老實講開早兩個真心好夠,但有次佢自己要隔離,無人送早餐佢食,就問點解得兩個返早。

間公司有賣切餅,平時都雪係冰箱,有款新到左兩個,放左5日咪切咗其中一個,都無事!咁另一個放到第10日咪切撚埋佢。佢見到又發神經屌鳩個同事做咩切左個蛋糕。放咗10日架喇大佬 仲有如果真係唔切得既話,點解唔到貨就講呢,我地其實都有10日時間比佢講既!如果唔係我地影stock 比佢睇做咩!

之後問人有無charger,無前文後理就當然比個差電器佢啦!一句wtf,can you make any sense? I’m asking do you have any Cream charger? 果一刻其實真係無人知佢要咩。

冰山一角!仲有啲唔講得要保護現職同事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞