【新手故/愛情/校園】幫一個女仔課金,課到變左將軍

50 回覆
9 Like 3 Dislike
幾時有文
幾時有文

今晚十點前左右
第五節:喜悅(上)

放左學之後差唔多全部時間都係阿欣拖住我行,感覺上如果係單純既好朋友依種行為完全踏過界。

我更加望唔清既係,(我係妳心目中係咩地位?)

阿欣住既地方係一棟比較殘舊既大廈,連架lift每上一層都會發生奇怪既聲音。

「係喎,平時見你行到咁遠搭車其實你住邊架?」阿欣問我

「我住村屋架,平時搭車番學都要半個鐘,成日都要早起身,有機會帶妳黎我屋企睇下。

「好呀,我都想去下啲鄉村地方,打下卡,睇下風景。」阿欣講

叮.........終於到左十八樓阿欣住既樓層,出左lift門阿欣又繼續拖住我行,其實我咁大個仔都未試過比除左阿媽之外既女仔拖過,依種感覺好微妙。

到阿欣門口佢係裙袋到拎條鎖匙開門,本來我諗住阿欣屋企會好殘舊,點知入左裏面同棟大廈完全唔同風格。

映入眼前既係非乾淨常企理既客廳,雖然格局比較細,但係都井井有條。

「今日我daddy同媽子都收夜,所以屋企無人,隨便坐啦,我入去換件衫先。」阿欣未講完就入左房

我坐左係梳發到再慢慢欣賞下阿欣屋企,以我估計佢阿爸定阿媽一定係設計師。

依個時候唔知有啲咩野放左係我塊左邊,凍到我即刻用手拎開,原來係包檸檬茶。

「岩唔岩飲呀?唔鐘意仲有其他野飲喎。」阿欣唔知幾時已經坐左係我隔離

著住便服既阿欣我睇到入哂迷,天寒地凍佢仲著住條短褲,平時著裙都唔覺佢條腿咁白滑。

「係唔係唔岩飲啫?做咩成個人呆左係到?」望阿欣望到入哂神,完全唔記得左佢岩岩問我野黎

「唔係呀,我最鐘意飲檸檬茶,快啲開game抽野啦。」我講

「一早搞掂哂啦,等抽炸。」阿欣一早已經入左點落去

望住抽蛋機啲蛋逐粒逐粒爆開,我個心都好期待中唔中到阿欣想要既寵。

「得返最後一次十抽,希望中啦。」阿欣講

「嗯,希望你中到想要既寵啦。」我講

望住第一行五粒蛋都無爆開,我覺得都無咩機會中到。

估唔到第十粒蛋竟然有動畫爆開,代表依粒蛋係阿欣未有既寵。

【超級稀有】,無錯竟然係最尾一抽中左阿欣想要既龍馬。

阿欣驚喜到叫左出黎,仲無啦啦錫左我塊面一淡。當然我塊面即刻紅哂。

唔通阿欣真係鐘意我?
出住集上先,陣間補埋下
睇黎我應該無估錯啦,我一直以黎既感覺一定係岩既。

「阿欣呀..............其實妳係唔係......」係我想問既時候阿欣打斷左我

「難得咁難都抽得中,不如你留係到請你食餐飯呀。」阿欣好有誠意咁邀請我

「都得既....反正我父母今日都唔係屋企,我都係自己一個食。」我應承左阿欣

時間尚早,我就帶下阿欣打下啲關卡,場面都幾歡樂,我開始慢慢習慣同佢相處。

玩到咁上下,阿欣就去左廚房開始準備今晚既晚餐,而我就係餐到睇下電視等開餐。

阿欣放低左部電話係枱面上,我無意中留意到有一則whatsapp,聯絡人名叫BBG,而幅icon係阿欣同個男仔合照。

依一刻我個心情由天堂跌到落地獄,妳係唔係當我係一隻兵?我個心不停有依個念頭。

「食得啦,快啲埋位啦喎。」阿欣係廚房拎埋最後一碟餸出黎

我無回應,但我都係張食飯枱坐低。

「做咩野呀?你面色好似有啲怪既。」阿欣擔心咁問我

「無野。」我用依兩個字隱藏左我既心情

成餐飯裏面我都無咩點出過聲,最多都係讚下阿欣啲廚藝唔錯,佢問我野都係粗略咁答佢。

食完飯之後阿欣見我咁樣都無聊我講野,我見氣氛咁尷尬就話番屋企做份啲功課做藉口走,阿欣都無挽留我。

行去搭車個段路我一直係到諗,究竟我係唔係兵,阿欣一直都只係利用我?

唉,點解我第一次解開心房去學識同女仔相處,點解要咁對我?
依篇我自己都覺得寫得唔太好 ,多謝你地仲肯支持

係佢佢大佬/細佬

快出文

係佢佢大佬/細佬

可能啦

快出文

今日下晝
推一推先
出文啊
出文啊

等寂寞到夜深,順便推一推先
出文啊

我想抖一日sorry
推一推先
出文啊

我想抖一日sorry

抖一日,抖咗十鳩幾日
出文啊

我想抖一日sorry

抖一日,抖咗十鳩幾日

hi

係到又唔出文

係到又唔出文

我決定重製依篇,明天前有文同重新開post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞