台灣女團(DD52出嚟嘅)

253 回覆
18 Like 11 Dislike
未有後續,中国都未開始宣傳創造營2022,所以冇任何消息,係知道除咗佢好似閃閃都有被邀請,但會唔會去就未知。DD52好似仲有個話去,但嗰個我連名都唔記得
閃閃的確好正,覺得成團最正嘅係佢
奕蓁跳舞好勁,我係睇完午夜馬戲團先開始睇埋雪鑽石啲舞台
其實可能有,只係即刻俾人del咗(心平熄咗留言)
我同意你嘅講法呀,真心呢個時期冷藏兩三個月損失唔會好大,畢竟佢哋依家都冇咩活動可以出
只可以話野火真係廢到呢
之前都有追DD52,d歌真係贏晒
台味十足,真心produce新歌promote台pop
我當初都係因為啲歌而追,到依家仲loop緊
希望快啲回歸
其實係好,吸收下其他國家人地做緊咩,做用返自己culture做返unique既音樂希望大家都繼續發展好
好撚sad,傳緊GOF好似解散咗
唔好呀,我本身好鍾意呢團㗎
G.O.F還在嗎? - Dcard
https://www.dcard.tw/f/dd52/p/236663371?cid=1f7a7d23-24cf-4983-9312-3a3c319ccc33
有人分析話野火冇錢
對男團完全冇興趣,所以冇睇
超高質
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞