[CityU] 又一城大討論區 (26)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我想問要點樣證明自己唔喺香港?
我明你講咩
不過慳返啖氣啦 人哋覺得唔公平咪由得佢屌
屌完發覺唔會有咩改變慢慢就會靜
f2f撚, online = cheat

加陣學校明明有方法杜絕online cheating, 點解要硬推F2F? 你有lockdown browser, 但點解你唔用? 我都係嗰句,你班撚樣用lockdown browser 考+2 devices 你cheat比我睇

加陣要搞到一批online 一批f2f本質上已經唔公平 少左cheating =公平左,你知唔知咩叫公平
李保安打科興死咗
正確
如果city認為non local online exam唔會有問題,點解local唔可以同樣online exam
一半F2F一半online冇實際論據支持
再多1人打科興後亡 城大保安針後猝死
https://lih.kg/2474791
local係低賤啲
郭位同病毒傾好左, 考試期間唔會中招
點證明比學校睇唔係香港?
其實要交證明咩,我自己有兩科淨係email話唔喺香港嘅話淨係叫你apply online exam就得,冇提到要交proof不過會唔會叫你後補咁狗就唔知

跟住我就諗,exam喺5月,咁如果我4月尾或者5月頭先離開香港,咁呢一刻都交唔到proof㗎喎,咁係咪唔洗交都得
咁casual ?
其實睇每個professor 做法唔到?
你係為左online先離開香港 定本身都要走
洗唔洗交proof係睇個course leader,本身今個sem洗唔洗exam都係佢哋話事,學校唔會理

我係plan定月尾走㗎,淨係得機票,唔知當唔當係proof
吾城真世一,先有首創城安法,後有f2f+online分化local同non-local,真質係想挑起民族矛盾,吾城真係行得好前,革命前先要排除異己,不反了不反了。

屌你老母
成班local傻仔咁返去考
真係好可悲
但現實係有班人好想f2f考試。甚至話考試中肺炎就當條命生得唔好
樓上已經有一個啦
話online=cheat
又係d優待non local既政府
有冇ching諗住搞大佢?
又係d優待non local既政策
有冇ching諗住搞大佢?
今日有兩科話open-book考
搞大佢
咩科
有冇人account申請online考?
見email講填咗online mitigation request就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞