[CityU] 又一城大討論區 (26)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
屌 唔好呀 返學校考真係等收皮
你係到問都冇人答到你
今日上堂 個professor 話 學校個邊都未知係online定f2f
連professor都未知

btw好似話會比個subject leader 決定係f2f定online
唔撚係掛..........
若果係香港人嘅subject leader,會唔會prefer f2f考

我覺得鬼佬subject leader通常係揀online,廢事煩
支那PROF呢
有冇人知cityu secret 果個拉把po講緊乜?
如果真係f2f考, 比著我中左招都會照返學校考
其實有無人真係唔驚因為f2f考試而中肺炎

[member]收到學校internship 既 interview
好興奮但又好緊張 /member]
唔公平在?
international online考隨時可以出cheat 刷靚grade,

一係就全部online 一係就全部f2f考 大家都無得出cheat
當年average 2.8
即係你自己本身會出cheat?

如果唔係,f2f同online有咩分別?
你理解能力都幾差下
你唔出cheat,人地nonlocal出cheat ,online考定f2f,都係唔公平嘅啦。

如果你係出cheat嘅,咁洗乜名其名曰仲講咩公平唔公平,你出緊cheat嘅時候,有無諗過對無出cheat嘅同學係唔公平?

要嘈咪直接嘈無得出cheat,講公平?
撚有人知咩
我就話nonlocal有得出cheat對local唔公平

幾時有講local無得出cheat而係度嘈
所以online考nonlocal就唔會有出cheat?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞