[CityU] 又一城大討論區 (26)

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
同一個考試 同一個計分方法
一邊可以online考一邊淨係可以f2f考咁唔係唔公平?
我喺屋企r住痕咁輕鬆考同我喺考場考都好大分別啦
你覺得冇唔公平嘅
咁唯有祝你嘅科全部f2f考啦
上面講嘅唔公平係講緊出cheat唔公平wor
完全唔明你點解講野要起曬鋼

明明就係講緊同一制度下考 其中一邊有得出cheat而唔公平
跟住比你講到好似係local無得出而係到嘈 明明就係講緊公平問題
我都唔明點解會覺得online考先係公平,f2f唔係可以將出cheat人數減到最低?唔係公平啲?
阿大佬 上面我已經講過 一係就全部online 考 一係就全部f2f 考
如果一啲可以online考咁佢地就有機會出cheat
全部f2f當然公平啦 無得出cheat 但係如果non local online考就有得出cheat 吖嘛
難怪頭先樓上都笑你 理解能力差
我上面都講過

一啲可以online考,佢地就有機會出cheat?

全部online考,佢地都有機會出cheat
goop先見人嘈完宜加到連登嘈

用 lockdown browser考 + 2 devices 你cheat比我睇
咁我用其中一部device 開stream 之後戴Airpod 聽人哋啲答案呢
可能我簡單D,驚f2f考試會中肺炎

唔好同我講話咩驚就唔好出街行下,定還是問我咁耐有無出街

搭地鐵火車,或者巴士,若果你聽到有人咳,你都好自然即刻行開或去第二卡,甚至出站。但係f2f exam隔離位,附近嘅人咳幾下,你無得走人,坐定定硬食3個鐘二嚟你單保唔到係咪去考試嘅人無肺炎
佢唔比你出桌面, 開新分頁, 直到你交考為止 同埋開lockdown browser之前佢會強制熄哂你所有通訊software

f2f撚永遠都唔會明
老實講我都想f2fcity有班撚樣用錢買分好可恥
但事實係有人online有人f2f exam基礎上唔公平啊
都唔知係到吵乜 要吵就吵到上SHITTY
hello 想問下commu 嘅mc 同tvb 個分別個方向係咩? 見好似好夠科係一樣 thx
hello 想問下commu 嘅mc 同tvb 個分別個方向係咩? 見好似好多科係一樣 thx
一係arro出嚟寫包單online同f2f分卷考分開拉curve
你哋開唔開到canvas同aims嗰啲 zoom上上下堂個教授彈咗 之後啲嘢又load唔到
開到Canvas
Aims 開唔到
ok thx 個教授到而家仲未入返zoom 可能city個網死咗
City網絡大爆炸
電腦大爆炸
慶祝愚人節!唔洗上堂!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞