(26)電瓶車討論區[93]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
邊條路,有冇圖睇吓?
希望係自己都幾怕阻到人
有時會因為怕阻到人做左d柒野出黎
下次會,其實我係知行邊條路,只不過冇留意到咁快變雙白,咁我咪係雙白之後慢車等過

之後過多50米又變返可以cut既線
https://www.google.com/maps/@22.3135447,114.1769728,3a,75y,207.92h,74.85t/data=!3m6!1e1!3m4!1sZME1kLnKNyEByLJ-ZypWKA!2e0!7i16384!8i8192
我要去7A個出口,睇到牌就想去右線,點知一路右線都有車,咁我睇前面就雙白,咪慢車,點知雙白得50米,之後又可以cut- -
哦,因為佢呢度係彎位,轉緊彎再轉線危機比較高,所以雙白線好合理,而家知道咗下次咪醒目囉
係呀,希望下次會醒D,心諗岩岩先過左牌,咁快雙白
希望唔會比人1823
新牌行錯路好正常,但記住千祈唔好一行錯就即刻諗住轉彎Uturn,寧願兜多個圈,當認吓路
記得CUT完人俾返個5

單同相呀柒頭連登仔
屌爆你地老母個西呀
我話我冇咁得閒去佢舖同佢理論
唔係話我唔得閒摷單比你班食屎狗睇
你班食屎狗連登仔
比個良心你當狗肺
食撚屎啦去
一日推咗5版 多得你哋班傻9 屌曬你哋老母
梗係有la
你心地⋯⋯
唔駛理佢,吠左好耐。
想問吓買新 honda 行貨車cb300r係咪要等好耐?
去ck問
呢到如果有ck員工應該已經比人屌到開花
依度無印象有師兄屌過
問咗代理先
再預佢一定遲
一講到要屌代理....

屌你老母泰力狗!又話月尾到車!屌你老味23號都重未有電話比我!
我屌哂你地老母,屌撚到佢地個閪又腫又脹
幫你地添加多一個細佬妹!
我個良心黎 你當我狗肺
佛系等車法

其實你幾時落訂?
到時可以上鐵騎開返個kawa攞車最長時間post,我眼見已經有三個苦主
代理答你 x個月 你預x+3就差唔多 早交車咪當贏
3個夠曬數
係咪kawa,honda同yamaha都係咁?
聽聞同樣有關 我就真係 x+3

認真有遲冇早 佛系等車最開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞