(26)電瓶車討論區[93]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
最慘係冇人可以從旁指導下
自己本身有少少少機械既底子,但係自己一個搞真係驚

最近想自己裝個engine cover個防跌個舊野,但唔識搞,佢個三口螺絲好似係連住個engine cover既

如果出面有d group係可以一齊玩下維修就好
咩事?我都諗住換佢裝cam
去你就去啦問問問 問你老母呀
邊個有魚瘋d證據呀
條撚樣收左錢皮都收埋啦
屌你老母
你地成日屈警察強姦打人殺人
你地有咩證據呀
坦白講,手工我唔識睇,我新手,無謂評價佢好壞,應該普通

我去換胎,想叫佢幫幫手睇下d頭尾牙同鏈洗唔洗換個d,佢又係唔理我,話睇埋要收檢查費

裝gps同cam,問清楚個師傅係邊個位拎電同裝係邊個d,都要串返我(問返我有乜分別)態度好惡劣

搞完la,都係問佢借把一字,自己裝返個P同車牌上去,都依依唉唉咁

申利,覺得自己好好禮貌,講曬唔該,唔好意思個d,係公司對住老細都冇咁好禮貌

可能我個d細cc街車,6,7千蚊生意對比唔上人地個d 1000cc電單車幾萬蚊la,如果你唔想接既,咪早d講lor
你有冇證據
你有冇單呀
咪撚係度得個up字呀屌你老母
屌你老母躝啦冚家剷
有病去睇醫生食藥
咪撚入嚟吠
駁唔到呀
巴打你睇我上面個留言,我都仲有keep 單,就上個月之ma
(26)電單車交流區[59]
https://lih.kg/1975893

#4 擺去,叫其他巴打契爺啦
有單都唔代表你講既野係真
你有冇錄音呀
有單
我純粹分享下自己經歷姐

仲有,唔洗講曬老母既
d片全部睇唔到喎
叫你老母呀
佢痴左線
你部車係新車
初初搞係會少少淆底
有機械底子至少唔會on99扭爆螺絲

Pk膠唔係d咩難裝野
上youtube search車款+frame slider
睇下片了解下就自然會想自己搞
邊個有魚瘋d證據呀
條撚樣收左錢皮都收埋啦
(26)電單車交流區[59]
https://lih.kg/1975893

#4 攞去,叫其他巴打契爺啦
係咪比魚鋒整到部車行唔到,之後痴左線
唔係呀,二手車咋
如果唔睇價錢,我覺得頭盔黃幾好,起碼態度正常同吹到下水
手工我個人覺得都ok
不過車cam我裝既話應該搵果個團購網/牙波d師傅
變左維修名師係有脾氣
拍片就好聲好氣,估唔到真人咁西
唔洗應d傻仔 佢好唔得閒架 單又唔得閒cap
有堅料又唔得閒爆

多謝巴打分享 正宗比錢買難受
我都係有同事幫手,一齊返工果陣搞
試過扭撻左粒螺絲窿,有同事幫我鑽返d牙出黎
二手車更加唔洗同佢客氣
本住整壞咪最多拖車/劏左佢
So far我自己部車整咁耐愈整愈好玩
鍾意機械d野一手一腳自己跟係開心d

咁都係買ohlins算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞