緬甸一名以盾牌掩護的男子在被槍擊的戰友身邊嚎哭。

263 回覆
881 Like 10 Dislike
你做乜唔post 埋自己連五大訴求都可以改變呀?
你果座咩山呀?無論死左幾多人,選舉都冇埋都最緊要番工嘅黎生?

駛唔駛我幫你搵番你自己否定緊持五大訴求果個回應呀!自私撚!
係咪睇進擊的巨人學翻嚟
血債錢償
教佢地要保持正能量, 明明輸都要當羸
仲有唱今天我, 會有BUFF
仲有守大學, 因為軍方會去偷資料
今時今日五大訴求係唔同左喇
反正都唔易實行
要害推翻共產黨先可以直撃要害,香港先有安寧
啱呀,軍警暴力引致人民反抗。 支持緬甸人對抗暴政。
笑撚左, 食緬甸餐廳點知係中資
現實真係好撚殘酷
咁應該要點做好
你連五大訴求都堅持唔到仲講乜撚野抗爭呀!去同每年六四給維園打咭果班人講:現在不再需要平反六四喇!

DLLM飲飲食食吃喝玩樂扮抗爭,有咩事就第一個閃人咪正一自私撚囉!!仲係度鳩叫話人垃圾!!你就真係垃圾呀?!五大訴求都可以改做咁點對得住坐緊果班人呀?廢柴!!!
其實拎住個盾牌仲危險
反串開工令大家離題
BLM
五毛嚟。。
好嬲好嬲

手足
左膠連炸中東班恐怖份子都話好暴力好唔人道
點會支持你出兵幫其他國家
冇撚左閃右避

答下班同路人邊一條可以唔要?或者點撚唔同左?

1. 全面撤回《逃犯條例》修訂草案(已成功)
2. 撤回「暴動」定性(包含612)
3. 撤銷所有反送中示威者控罪
4. 成立獨立調查委員會,徹底追究警隊濫權情況
5. 立即實行「真雙普選」

手足俾定性暴動是對的?都告入左所不用撒回?個案底跟一世係你傻仔真係走去衝姐,食黃店出下post 抗爭唔得咩?
都告晒喇!所以唔駛追究作出錯誤檢控嘅人?所以都無謂再抗爭,班手足快快坐完出黎算?
狗隊真係成功‘止暴制亂’,所以唔撚洗查喇、佢地冇做錯?
冇可能普選,移民算?定原來當年應接受政改一早收貨?

直擊中共要害?共產黨最驚人食黃店?

中黨禁得最快最狠係港獨呀,柒頭!

係⋯⋯唔記得左你嘅五大訴求可能係:
1. 無論死左幾多人最緊要冇阻我番工
2. 選舉可以冇埋但最緊要仲可食黃店出post
3. 最緊要冇封左後路有咩事都可閃人移民(哩個點因記得你有一個回應:爭取到BNO平權已當抗爭勝利
4. 最好批番不反對通知書等我每年六四,七一可繼續上街爭取香港民主,50年不變⋯⋯⋯

5. 無撚話我地自私因我地的確已盡撚左力⋯⋯爭取民主不是一朝一夕就可成功嘅事,都唔明緬甸班人急乜,每日殺幾十個都仲要衝出去送死,打得贏軍隊?所以最緊要保住自己條命仔

所以五大訴求⋯缺一⋯⋯⋯⋯
中國共產黨全黨死清光, 黑警死全家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞