緬甸一名以盾牌掩護的男子在被槍擊的戰友身邊嚎哭。

263 回覆
881 Like 10 Dislike
係囉咁簡單既道理 軍政府都唔明
窮到一毫子都要賺?
你知道嗎,三萬警犬行行企就有三皮野以上,認同請分享
認同 你去勸下d軍人睇下射唔射鳩你
佢為$0.5乜都講得出
高見係舔支
軍政府而家係叛變既政權
點解原政府唔識買武器
屌你老母你食L左屎
Blocked 死五毛
盾牌陣真係世界上最反智既示威,識玩一定係玩遊擊
Sor9梅根俾人「歧視」緊 佢緊要啲
係咪on9人地想幫手你又係到屌
得閒開連登上網屌人好過癮
SORR..英文版表達唔到個意境
https://www.youtube.com/watch?v=px8aiW3GEME
和平示威根本係自殺,希望佢哋可以快啲武裝自己。
好似可信?你朋友點講?
講d可以做既打黎聽下
暴力解決唔到問題,咁點解軍政府不停用暴力殺人?
你唔去屌軍政府?
佢已經唔止係左膠,而係共匪五毛
五毛多撚到
放負有 Spin去黃店又有 冷嘲熱諷又有
抗議示威者對軍警使用過度武力

好暴力阿,戴嘥頭盔攞嘥盾咁一定係有組織暴力行動。 要立法禁戴頭盔,一戴就違反國安法,係反對共產黨嘅小數分子。

利申: 曲
喺連登曲一定要講到明
香港抗爭就可以食黃店,緬甸抗爭就唔可以?你果個乜撚野龍門呀?你哩d咪正一垃圾囉個龍門任擺,所以咪抵俾人屌!

屌緊你雙重標準呀!你地叫人食黃店就係抗爭,人地叫人食黃店就垃圾?垃圾得過你地班鳩叫就天下無敵,連三罷都話無能為力嘅自私撚?

香港人食黃店好有用?爭取左廢除功能組別?定成功阻止到國安法冇法喇!又冇人地緬甸人民嘅勇氣,咪扮下抗爭囉!

我都希望緬甸人地效法下香港人嘅自私自利同冇懦弱縮⋯飲飲食食吃喝玩樂買下報紙抗爭唔得

不過記得你係一個連五大訴求都可以隨年日而變嘅所謂抗爭者,都知你嘅質素得咁上下下次會唔會連奶共都講都冇所謂嫁

都正常,自己想果時就買淘寶都講到正義凜然,自己唔喜觀就食件雞都要拉要鎖。龍門都就快執喇當日嘅黃店龍頭,今日係人血饅頭⋯⋯⋯⋯ 你地哩班垃圾
第一時間諗起呢首
屌你老母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞