緬甸一名以盾牌掩護的男子在被槍擊的戰友身邊嚎哭。

263 回覆
881 Like 10 Dislike
之前有好多國家嘅黑客幫手hack左政府部門,軍方央行都冧左。

如果香港人要幫緬甸,最直接應該係去搵緬甸駐港組織睇下有咩幫到手,好似緬甸商會咁。
無乜可能
唔知可以講咩同做咩

點講點做都覺自己偽善,因為幫唔到佢地

對唔住....
仆街軍政府
你老母被幾千人輪緊,唔好嬲啦
痴撚線
人地問你仲可以做d乜,你話人做口交部
又block一隻
其實真係好撚心痛 話我大愛撚咩都好 因為大家都係追求緊同一樣野 由香港 白羅斯 緬甸 真係好似同一樣既野不斷重演緊咁 何況人地仲要嚴重好多
我唔求d乜 我淨係想香港人唔好再鬥黃 唔好再活係平行時空就夠 我唔否認我心郁郁仲想講街頭抗爭未死但我知而家就算有咩 搞得成都係高風險同小人去
但願世界上所有善良既人都得到自由同和平
去到今日都知面對極權唔可以用示威,係要好似緬甸人咁以死相搏,否則一切免談。
我都好明白香港而家充滿無力感,但正正係呢個時間更加需要智慧,而唔係放棄唔理。
The world is watching!
點解唔用攞你命3000?
咁即係佢地冇希望啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞