點解巨商會沒落?

142 回覆
1 Like 18 Dislike
韓仔mmo +港台代理 = 極品謀財害命

偏偏越垃圾越多人奶
界女商人 蕭sir 純萬 .........
其實玩到沒野好玩咪收皮囉,有沒外掛都唔關事啦
比你一直沒外掛,玩到2年都唔想開game啦
我記得係出左二轉之後無耐 我就棄game 果陣升一隻二轉真係好難好辛苦 日日放學返屋企之後開巨商打女巫 直到某一日頂唔住 送哂身上既錢俾人 掉哂啲裝係地下
其實online game黎講佢算係無沒落得咁勁
仲係好多人玩緊
呢個評價最中肯
幾好既Game setting都比呢d條件玩爛晒
就算smart phone無出現online game無沒落 無ps5無switch
巨商一樣係會收皮
仲玩緊國巨好鍾意巨商打怪系統
嗰陣玩 149年代
轉籍 100蚊左右
孫子唔知百四定百五
好記得因為孫子係一張1200GASH唔夠買既點品黎
熱血大陸仔多
講潛力都係去韓巨,點肝都得
台巨係岩想課少少輕鬆玩下既人
韓巨聽聞 捉外國人捉得好緊
好似話你平時交易打中文 /比玩家舉報
第2日就比人ban
幾經辛苦準備轉二轉
網上開始有人賣外掛 睇demo video d人掛惡熊
嬲嬲地del acct

後尾上番去 d廠已經成日吉冇咩人搶了
成日死ser
一死ser就有人去格離ser塞路
GM又唔處理
佢呢家出埋啲完戰鬥自動補血補魔
整mp 既廠已經冇用
玩國際巨商 係英文 不過有漢化。但我覺得唔用會好d
無玩過 但好似板本嚴重滯後唔更新 聽聞唔識埋堆更加衰過台服 如果你係藍屍都還可以 黃絲就仆街了 共匪主理的
d 孫子入藉係貴
但外掛錢流出都係一個問題
巨錢貶值你好難靠自己賺錢買到點品
呢d game 最開心係唔駛課金, 但自己用game 錢收到點品
但外掛搞到巨錢泛濫,基本上好難自己賺到錢買呢d 野 變相焗住收外掛錢/ 課金
好好玩
外街
巨錢大跌
代理商黑橙垃圾

玩撚完
Sun Yip個仆街
無人點出重點
根本係華人經營問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞