點解巨商會沒落?

142 回覆
1 Like 18 Dislike
當年玩覺得個戰鬥系統真係好撚垃圾

賺錢方面
初初仲可以跑下商農資源
之後貨幣通脹到1億買唔到D乜野

我跑商要賺1億都唔知要農幾多日先做到
個陣好多人賣錢1蚊1億
佢老母港幣1蚊已經有成億
嬲得濟就棄左GAME

最高LV個隻角記得好似係李寧2轉
同時係唯一一隻2轉
好似都升到大約LV8X
食相係難睇後期只係不斷咁bump大啲怪嘅經同lv,250lv要300億

然後咩四天王又要神獸合上去,啲勁裝又要其他裝合上去cls
俾人爆ac唔撚玩啦
終於有個正常玩家
被人爆咗三次
149lv 個版係最正
長期700% 800%咁經驗值加倍
升LV快好多

利申台巨 但之後換代理
竹槍大軍 諗起當年真係濕鳩 又回經又死ser
商1死ser 去商2封路
商2死ser d人又黎商1封路
我見早2年仲有人玩
我都係禁諗,之前又話2020年底出手機版,睇個勢要等多年。
台巨換垃圾代理 睇黎重衰過playwith 轉國巨好了
最初出神獸封印書果期都趕走唔少人 炒起哂又限量 果時轉左日巨完夢
果時玩日巨做收賣佬賺錢 賺左千幾億巨幣 之後無錢 汁9埋了
無玩
好過到時收皮咩都無 早走辛苦d 慢慢渡過
主要係外掛令到隻驚既壽命縮短得太快, 你諗下依家D人升隻新二轉係要250LV+200裝轉已經係最低標準, 正常玩根本冇可能咁快去到呢個物價
打冧物價 平衡
外掛係主因

不過隻game後期根本就只係一隻課金game

去到神獸合天王階段

唔課既話可能要儲成年巨錢先夠合一隻天王

課既話一下就end game

其實玩落去已經冇咩意義
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞