其實 我冇你想像中咁鍾意食譚仔

1001 回覆
4629 Like 71 Dislike
我都有試過
Exactly都係飯團
果次仲係中學嘅時候 佢學校有活動去長洲
出返嚟嘅時間都已經晏晝咁我驚佢肚餓就整咗兩個飯團加洗咗盒車厘子俾佢食
點知俾佢鬧我飯團放室溫會壞
其實煲飯嘅時候落鹽去煮可以抑制細菌或微生物生長 放室溫幾個鐘係無問題㗎 而且我又冇用生嘅餡

佢都有嫌我煩 但係我就係鍾意痴住佢 想痴住自己鍾意嘅人有錯咩
偶爾食都可以嘅食得多就容易口乾
同是天涯淪落人
主動分手
會送女仔反屋企真係一個好sweet嘅舉動
佢嗰時都會送我反屋企附近之後再搭車走
我哋之間分分合合
第一次分手就完全係因為佢冷暴力
咁隔咗半年到揾返我話後悔冇好好對我、以前對我咁衰等

一齊反之後佢都真係有改到,唔會好似之前咁
但最後出去識女有可能係因為屋企人有段時間係icu,所以冷落咗佢
諗住佢付出咁多時間就係愛我
我諗曾經都有愛過嘅
係 我真係圍住佢轉 返工 返學 揾佢 返屋企
我食辣的😜
我始終都覺得男係應該送女朋友返屋企
女仔送完男朋友返屋企再自己返屋企
男既唔會覺得緊張架咩
原來人與人之間真係好相似
我都有洗過車厘子(or切好曬一盒仔西瓜、芒果)比佢

絲打你咁好都比佢話
大家住得唔近 車程都要成粒鐘
所以都唔會介意佢唔送我返去
我唔知
我自己會介意
覺得好似自己返到屋企佢就要再自己一個又唔知路上會遇到啲咩 所以我係好抗拒
感情淡咗真係好難受
絲一定會遇到一個對你好嘅男仔❤️
好好呀
做ching女朋友一定好幸運
次次有人送反屋企
我係會諗人地送完我返屋企 我就係屋企舒舒服服
而佢就夜媽媽孤零零一個搭車返屋企個段路程 我諗到都覺得過唔到自己個關
如果因為咁就出去識女仔
要唔要都罷
❤️
感覺揼你同男朋友去長洲住, 佢返工跟住有時 返嚟 出去散下步你已經好滿足, 得閒會去孤兒院陪小朋友嗰種
買少見少
屋企人咁我冇可能仲掛住拍拖
咁啱嘅
我都有切過生果俾佢
因為佢果日運動會完 所以夜晚就帶埋啲生果去俾佢補充吓水份
感覺女仔唔係會揀blue多啲?
我都會嚮往呢啲老夫老妻嘅平淡生活
絲打都係好女仔
一定會遇到下一位值得你對佢咁好嘅男仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞