其實 我冇你想像中咁鍾意食譚仔

1001 回覆
4629 Like 71 Dislike
有睇過你一個人做手術個post
點解唔抖多陣先返工
如果對方係值得嘅
咁對佢好 係理所當然
承你貴言❤️
相約一齊食譚仔咪算囉不過唔係三哥我唔食
同你一樣 不過我仲要AA 其實我真係唔鍾意食
譚仔三哥好食
冇得我揀 公司要我返去
我都休息左個半月 做廢人 但ENJOY的
宜家仲係痛嫁 搵食真係無計
食厭咗?
大家生活都唔容易加油
祝你早日康復
我以前同ex都好多時食tj
不過係廢事佢拎唔出錢比貴嘢所以先食
平時aa 怕佢連餐牛角果d都拎唔出一人價錢 要我全比 我果時take左個gap year都冇咩收入(有返補習)
佢直頭係無
所以先會食tj
依加同呢個男朋友冇點食tj但食好多其他嘢 除左係因為大家都比得起 有時我地係會互相幫大家一次過比餐飯錢
咁樣開心幾撚多 利申男朋友屋企係窮 但係至少係肯出去搵份工 加上佢返全職
我都遇過1個,餐餐食飯要$50以內
其實唔介意日日陪佢食麥當勞
但間中想食餐好少少,大概$100餐都好,仲講明我俾錢,但佢話唔得

然後最後我地食咗$80,佢俾錢
俾完仲話之後1星期要食麵包

隔多排就沒然後了
個個一百分一百分咁係咪本身無拍過拖/唔帶眼識人
唔該唔好燒埋港女嗰筆,樓主都係港女
依家個男朋友好好
有上進心好緊要
但係個ex會厚面皮到要你比
計到咁盡又真係好辛苦
如果佢唔夠錢咪又係屈我用信用卡比佢無信用卡
唔係上唔上進心嘅 只係佢份人平時係對搵錢呢方面十分自食其力 大學都係做pt 做完走堂 不過考試又考到果d
有可能係啦但愛一個人個人真係變到好盲目
咁計較又真係小家咗啲
或者應該話佢係有少少自私係錢方面?
我自己餐餐都係俾男朋友埋單先,然後私底下payme番佢
但係久而久之都會覺得收銀可能睇唔起我,以為我無錢要男人俾錢
人係要衰過先會成長既動物 不論男女
佢玩夠先番尼
係發覺你曾經對佢既好冇左
想擁有番果種不對等既關係
係咪真心改真係未必
你要有心理準備食多一次屎先好復合
係喎諗起都係真係計較
所以成日好唔習慣男友係唔計較點都塞返d錢比佢
好女仔
你值得一個對你更好的人
我第二個先痴線 分左手要求我比返千幾蚊佢係咪on9佢自願比錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞