其實 我冇你想像中咁鍾意食譚仔

1001 回覆
4629 Like 71 Dislike
如果個男朋友想移民英加, 樓主會唔會冒住可能畀佢出賣同無盡窮苦嘅日子嘅風險跟佢走, 咁pure同ture嘅樓主真係冇咩唔會做
有個咁識體諒 肯捱譚仔嘅女朋友真係好好
絲打可摸耳同我一齊
唔好唔會稳定不是甚麼好事,正如死亡比生存穩定,所以求生是要努力的,改變一個人的狀態也是,隨緣也是有因才可結緣,你可以用時間想以前點也可以用時間想將來點,人生苦短何苦浪費時間想以前
由嘔 食食下變到愛上米線
但分手之後每次食都會諗起佢
思路正確
我以前個Ex話自己冇錢然後餐餐我俾錢
帽咗我之後同而家個女仔就食貴野 送勁多野比佢
所以男人都係唔好太就得佢 佢會覺得你食平嘢唔送嘢冇儀式感都得就唔會珍惜你
我係買嗰個。。。 後悔點解會請食譚仔 我真係好on9
我啱啱出黎做嘢嗰陣識咗ex
佢同我一樣咁大但係second degree所以遲畢業
我同佢AA 出街都係自動自覺食啲平民嘢
可能我自己出身草根 食咩其實無所謂
ex就屋企有錢過我好多
最後都係被拋棄 分手原因話我太好我應該搵過個對我好啲既男仔
不過我有朋友撞到佢同女出街無話我知
一段日子後佢best fd話ex後悔同我分手因為我對佢好過現任女友對佢
我唔想再收好人卡
點都好我依家已經結咗婚 係一個回億黎
記住呢刻傷痛感覺,佢返轉頭搵你都唔好畀任何機會佢
平時我哋男人咪一樣又係咁過 你哋女人最鍾意講:你係愛對方嘅就唔會斤斤計較啦
咁講法啫係你哋其實都唔愛另一半
你好似我女朋友 次次都係講食譚仔都已經好開心 但其實佢都知我知佢乜嘢心思 希望唯一唔同係我唔會好似你個ex咁仆街
三哥都小貴
簡單d 講就係冇珍惜對自己好既人
對方有試過藉住溝通解決問題
但唔多理會 得過且過咁帶過就算
因為對方愛自己多d
覺得食硬佢唔會走
一路d 問題都唔處理
最後佢受夠分手

分手試過cool 煲
一齊番一個月多d? 唔太記得
對佢好d 嘗試做足番d 野
都係無補於事
回不到過去
可能佢唔信我真心改過
當日分手果時佢係用cancer 尼形容我
覺得我點都唔會醫得好
最後佢同左個台仔一齊
但呢d 自找的
譚仔都食唔起
你仲可以陪我食咩
哇樓主真係好似我
個ex完全冇對我做過嘅嘢
佢對依家條女都有做過
真係好心痛 心痛以前嘅自己咁委屈
發誓以後拍拖都唔會再咁卑微
Oh sorry希望你可以真正咁走出嚟
老實 會
同埋你咁愛佢嘅時候你都冇諗過會俾佢背叛
同你一齊食譚仔
你哋之間回憶總係會被某啲物品再次勾起
但願你淨係記得啲開心嘅回憶
希望佢之後仲有能力繼續開新女朋友食貴野 送咁多野比佢
好女仔難搵
回憶 有時諗起可能會係開心 但唔好留戀了
仲要條友咁衰
講咩你值得更好 其實一切都係歸根於佢自己唔愛
騎牛搵馬 追求新鮮感 有咩意思
後悔都冇用 你值得更好
祝你婚姻生活美滿
呢句說話我都同自己講個無數次
咁你要好好錫住個女朋友
淨係叫一個餸嘅話 價錢都接受到
你之後要好好對其他人 唔好再好似之前咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞