[最強左閘碌梳]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1224]

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
慈苦菲利普又走數
笑撚死
你起碼知佢會搏盡
杯賽唔計啦
屌你東方傑志4強對so9都贏到
唔鳩撚係啊
Ole Gunnar Solskjær is the first manager in Manchester United’s history to win each of his first three away meetings in all competitions with Manchester City #MUFC

Sob
好撚合理 停波 過人 build up play 都做到好多球 仲要曼一路打緊下風波 完全理解唔到上個post係呢場都要叫佢躝
咪係
佢好醒嘅
同Neymar有d似 對面一野踢埋黎佢跌定先卸一卸力

當然neymar落地反應大好多

但佢地唔咁樣踢好快收山
後上奪冠
Ole Gunnar Solskjær is the first manager in Manchester United’s history to win each of his first three away meetings in all competitions with Manchester City.
呢幾場般俾波都幾差,唔算risky嘅波都交失好多
真 佢扭波今場係佢水準 雖然射波仍然柒
買控波中場呀屌你老母so 9
Bruno作用唔係攞嚟迫搶防守
中場兩件傳三腳波都傳唔到
邊有力俾through risky pass
3月8號 so蛇必勝日
Survey 呢
但佢射失果球都幾撚離譜下
Fred係破壞一切嘅男人
炒單刀 中斷逼搶係冇
Hold波成功左幾下 但更多失敗
有時hold 到又死都唔甩 然後俾人搶返
我曼塞住中間

鄰居兩閘又佔中 冇人overlap
有問卷做未 等唔切俾分福
同時間防守兩隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞