[最強左閘碌梳]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1224]

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
兩回合AWB都食晒史端寧
我覺得AWB兩樣都唔夠佢係得單對單防守勁 根本上到去助攻都係派膠多
返教會啲女先最撚淫喎
好憎佢扮派路 之後自轉360比人偷波
Btw 貨櫃車自轉360好貼切
咁要睇下邊間, 以前無咁多app, 返教會係食仔食女其中一個途徑, 反正祈禱完神就會原諒
Vdb唔係意識唔夠啦 真係唔啱佢踢姐
Greenwood 都進步左好多 20歲未夠有咁嘅水平已經好撚勁 講緊係入到國家隊嘅level
但後防都要有人統領, 麥乖一定唔係領袖人物, 好多時防守淨係跟波走
佢呢個回防對得住件十號諗起朗隊
8x分鐘果下轉身幾驚比人偷到粒波
個轉身慢到
如果咁講, 我地把握得好D都4,5球啦
後防統領叫福仔onside
馬狗射中間真係好撚on9
呢球以為佢剷完會傷
佢有少少腳法同踢波都唔差 算係咁
係企位好撚差
咁佢咁講得 應該唔會太大件事掛
上次普巴scan完之後傷到依家未出過
Premier League Game Week 28
Away v. Manchester City (W 2:0)

- 蘇sir 再一次反底成功, 8.22分係9:0炒修之後最高分
- Dean 連續第五場clean sheet 8.06分係今季第二高
- Shaw 冇咩意外拎MOTM, 9.38分係開季以來最高
- 一對中堅同AWB 竟然冇8分有少少意外 對鏝clean sheet 喎
- Bruno 入咗波都低過7分, 已經連續4場冇7分
- 福近6場有4場合格, 再對上用咗17場先有4場合格, 希望佢唔太傷
- James 繼續有好表現, 近5場正選平均有7.39分
- 馬炒咗球單刀都仲有6.54分, 證明佢今場表現真係唔差
- Team Performance (7.24) 同Final Result (9.54) 都係繼9:0炒修之後最高
平時俾人屌撚死咗喇

禽日踢到咁就算啦, 又搏到耶穌戇鳩鳩輸12m, 嗰下唔埋去佢都俾人逼甩
都啱既
我哋全場有8射
人地23射
我老婆都係教友都係婚後先有得做
會唔會做好睇個女仔對信仰有幾守到
Btw 都識幾多教會姊妹堅持婚後先有得做
幾條友都有人俾0分1分, 嗰啲有無睇波架
你整得出嚟就預咗㗎喇
牙癲會唔會就係我地嘅新舒米高
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞