[最強左閘碌梳]曼聯終極FF轉會窗暨香港獨立及林奠黑警國安死全家吹水區[1224]

1001 回覆
19 Like 5 Dislike
殺到好多球
但同時好多球尾柱只係曼城把握唔到
耶蘇同250兩個敗家到
昨晚同班freind 一齊睇,賽前大家都估曼聯會俾曼城大炒,唯獨我就好似之前講當大家都睇死曼聯時,佢哋就會踢埸好波俾你睇,不過賽前我都係估和,但估唔到會贏埋

今埸簡直係今季代表作,蘇斯克查部署幫球隊係上半埸偷到雞,主動既逼搶逼到曼城失咗好多控球權,第一球入球就係逼搶搶完曼城控球再反擊博到十二碼。

馬仔今日打正前個位可以話係佢今季既代表作,雖然炒咗球單刀好撚柒,但成埸波係前埸做策應做串聯係做得好出色,跑動亦比平時多,不過唔該佢俾人搶咗波就唔好掛住投訴,追返個波先啦大佬。

如果馬仔keep到今埸波既表現,球迷又點會屌你,你其實係可以做到大家想你做既野㗎
根叔都係亂咁抽
丁力下半埸果下射空氣
上半埸曼城好多射門其實都係鳩射
丁力只係有腦啲既福
父就父,子就子
點樣做舒米高父子
有腦既福係世界前十啦
今場除左中場一如既往係咁大意傳失/斷波

其實成隊都踢得好好
係,佢啲爆發力好撚癲,下半埸有一下反擊,佢後曼城既防守球員兩個身位,最後佢走贏個曼城球員,仲攞到個波

仲有果下疾走70碼回防
睇左60分鐘Fred已經面對面傳失左勁多球
鏝下半場入肉好多 不過今場曼守得好
琴日佢肯返去防守 梳即刻唔洗下下1打2
佢場場都肯返去守 應該冇屌佢屌得咁金
70碼回防嗰下 我以為我睇錯
希望唔好太傷啦
意外地連馬都打得唔錯
入埋球單刀就perfect
佢同麥湯2個都係咁,可能曼城真係逼得太好
諗住今日好開心
猁狗又輸一場+殺鏝

點知見到UA執柒左
開頭我以為係占士黎,但望真,疾走果個黑人黎既,之後先知原來係福黎

希望佢無咩野啦
其實我地xg 仲多過對面
減翻球12碼係差唔多
李城同我哋真係命運共同體黎,我哋贏佢哋就一齊贏,我哋柒佢哋又跟住一齊柒
傳波好難教難學
費查青年軍打創造型中場㗎
馬迪未過車都唔係打防中
嗰下真係抵讚
Sob話福哥應該冇乜大礙

“It is something with his ankle I think. I am not a doctor but hopefully it is not too bad. We will have to scan him in the morning.”
中龍次數其實一樣,不過曼城有好幾下斬尾柱但曼城既球員接應唔到,連腳都起唔到

Kyle walker有下斬得好靚
但最尾好似係250柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞