沈旭暉都幾屈機,咁高調宣傳35+ 都冇事

295 回覆
82 Like 308 Dislike
明明練老啲文條理清晰簡結,無廢話,沈大師成日講啲好撚簡單嘅嘢都好複雜,又模凌兩可,最重要嘅嘢就喺哂個標題
最鬼係佢
練老啲文好清楚

沈國師寫文中意賣弄學術terms, 但其實寫緊簡單嘢

成日以國際關係學者自居,但啲分析都係啲呀媽係女人嘅嘢

睇國際關係分析,作者真係屌打沈國師
打一大篇
但結論係國安法大撚晒,「國安法之下,沒有最差,只有更差」
屌啦星咁洗撚你國際關係學者講咩
執個連登仔都識講啦
我最撚嬲係我自己見到佢721後講人話,就信連佢都大團結
但一見佢喺民間記者會講黃特首,先驚覺呢條撚樣真係無變過
你指維穩方面出色?
47 人如果之前冇俾人收護照
有邊個會留係香港
9upper 大灣暉
佢有冇當過泛民係自己人?佢地比人拉鳩晒有冇公開攬過佢地?條橋佢出架喎

佢冇,佢淨係依舊講:香港冇撚得救,走得好走
咪係
佢出聲仲多過戴妖
連通緝都無,真係奇撚怪
通緝都係得個講字
佢驚閪咩
因為現階段未搞到KOL住
下一步先
等下啦
補充補充
你搞錯晒,果個唔係阿爺。佢其實係暴力殺人狂。你做乜鳩手無寸鐵走去殺人狂面前挑機呀!
沈大師以後冇得番黎香港飲奶茶食菠蘿油好慘架,你班熱狗五毛咪踩啦,唔通要入冊先係手足咩
當年國際線搞得最響個陣佢就神隱
之後出黎又話搞黃圈大台個陣啲國際線突然熄哂火
真係好巧合呢
係咪內鬼睇佢仲返唔返香港咪知,一日冇證據都唔好亂屈
走呀樓主,小心被狗咬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞