沈旭暉都幾屈機,咁高調宣傳35+ 都冇事

295 回覆
82 Like 308 Dislike
屌 好核突 BLOCK
共產黨其實要佢手上張百人計劃list
裡面涵括各大學黃屍教授,副教授,專家
你維護啲賣港賊信錯人依家重未知醒係戇鳩仔添
如果係靜靜雞做,到選完嗰日人哋先恍然大悟,就或者有用嘅

如果拉登早成年喺YouTube 出片教點避開安檢、點檢劫機,撞世貿會嚇死美國佬。班阿爾蓋達連機場都望唔到啦
黃絲會問返你,唔通咩都唔做?/沈旭暉黃到咁都話人係鬼?

你班唔毛狗屈機啲
點解你仲係覺得係因為初選佢哋先會畀人拉
對住個全球最大恐怖組織,大大聲宣稱有方法喺所謂制度內可以推翻佢地

同埋如果夠數喺功能組別下35+,仲使乜專登出黎初選丫
但你班友製造個理由出嚟吖嘛
本來進攻立法會就唔可行你要搞清呢個事實
成班俾沈大師spin走抗爭重心重俾人拉曬
咪多得你班醒目仔囉
基本法附件三喺廿鳩幾年前李柱銘有份寫基本法果陣已有

確認書,DQ議員喺2016年已有

點估到?估到果啲咪CCtoy口中嘅五毛熱狗白票兵,blocked user囉
係呀 你哋獨醒派最撚醒
淨係識話呢樣唔好做 嗰樣唔好做
但又講唔出咩高見
面皮厚過支那人 佩服
係佢哋製造理由出嚟,就算冇35+, 佢哋都只會用第二種理由搞你
成班權威性人格嘅弱智
無間道咩
走左既都應該返來香港坐監
手足有事佢地仲好意思走

以前佢sell大灣比人罵我都明
到講35+都仲要比人拎來隊
建制果班又唔見你罵
定係樓主藍屍來
咁今日有冇講錯啊柒頭
唔係因為佢哋搞初選,而係中共發現咗佢哋竟然有(或是表現出有)執政意志。
有冇執政意志佢哋都會被拉,肅清民主派係一早就plan好咗
一個做過政策組sell過大灣區又熟政治嘅人
竟然講得出呢啲咁荒謬嘅計劃
信佢嗰啲先係藍絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞