沈旭暉都幾屈機,咁高調宣傳35+ 都冇事

295 回覆
82 Like 308 Dislike
大大聲話要35+ 講埋你點做咁笨7 共產黨坐係到等你咩
同樣共產黨咁笨7大大聲話要通緝佢 人地重會返黎咩
等佢返香港/去左支那朋友國先拉 如果沈返黎香港又無事先叫屈機
連登仔一貫blame the victim作風
梗係錯啦 個idea本來就忽嘅
支持初選嘅你地呢班黃豬推曬班人入察
咪錯撚曬囉
大灣暉 黃特首維穩派
《中華人民共和國香港特別行政區維護國家安全法》,簡稱香港國安法[2]、港區國安法[3]或港版國安法[4],是中華人民共和國法律,於2020年6月30日由全國人民代表大會常務委員會通過[5
明明係港共無恥拉人
然後又話人地提35+係內鬼
我夠話樓豬仲可以上連登唔撚係手足啦,真手足入咗去坐啦嘛
根本就唔係因為初選, 呢個只不過係拉民主派人嘅一個理由咋嘛
唔係拉唔拉嘅問題,而係告都冇告到

大灣暉擺到明係推手,但就推晒個責任俾戴耀庭

不過起完你底,就知你係個傻鳩
黃絲最鍾意攬白卡佬啱晒
所以你覺得如果冇心35+香港就沒有依家嘅局面?
估到嗰啲當初咪俾你地屈熱共鬼囉
”BLOCKED”
咪係 60萬選民+47人都唔知
係得連登仔先知
成班衝出嚟馬後炮
學埋晒熱狗啲衰嘢
咪係以為人地傻架咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞