日系髮型集中討論區 [5]

395 回覆
5 Like 5 Dislike
巴打最尾有冇試到邊隻似ocean clay
諗緊試lipps定揾frd買
絲 想請問下有冇人試過voivoi naoko以外既stylist?
見學生全部一樣價諗下體唔體驗下貴野
有冇ching都係呢隻頭
剪完唔識gel 尤其係前陰
個髮型師話前面唔洗落gel
啱啱剪完都ok 但一長左就好怪
Book咗Naomi電髮
破財
lm
未試過剪日系髮型屋,有無港島區剪巴打頭推介?
推返個post上黎先
屌你 t1打geng

想剪咁樣,想問Justin係咪仲係hea剪男仔?
另外avistk_ume同damon推唔推薦?
開咗hot pepper beauty account未?
開完ac係果到book
Ocean lipps Akros syn都係咁book 㗎啦
指定髮型師就睇你自己有冇follow開邊個髮型師
我就搵開Ocean Tokyo 本店島崎力斗
剪就你比到曬前後面嘅相佢哋睇你就可以放心交個頭比佢哋
當然你有特別request都可以再同佢哋講 不過最好識啲日文

Btw, 你第一次去佢哋個menu會有優惠
你可以睇吓果part有咩menu揀
多謝巴打咁詳盡
無留意開髮型師係咪是但指定一個就ok
同埋介唔介意send你比髮型師睇個張相
巴打剪到好靚 想跟
https://www.instagram.com/p/CTJGUU3pIyf/
https://beauty.hotpepper.jp/slnH000264498/style/L192751612.html#styleHeadline
我叫佢幫我剪ig果個頭
後面就好似hotpepper beauty咁鏟個比較圓嘅形出嚟
不過我諗其實只係比hotpepper嗰個佢都已經係我個頭
純粹睇佢哋點set
感謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞