入咗FANSCLUB先知江嘉敏係有幾黑暗

248 回覆
582 Like 48 Dislike
hku d人係咁上下架啦

年少無知,我都唔知自己上輩子做錯咩事今世先會做左佢粉絲。
仲要用we7
stop making stupid people famous
撚狗咁撚
追星本身已經On9
屌你老母仲要追佢...
所以我信FYY唔會屈佢 佢真係八婆黎
又冇料又冇樣 貪咩
職業臭閪
無人想知
追星唔on9
不斷貼錢 沉迷影相 個偶像講兩句就開心到死先戇鳩呀
船P嘅事都係得出席嘅人最清楚。但依件事上面起碼睇得到FYY嘅EQ係高D,江嘉敏一次又一次咁喺網上面用#同POST野寸人,好小學雞。。。
其實想識人出席呢啲場合有咩出奇呀,隔多排就唔記得啦,仲記得都係因為佢除咗呢單嘢就無代表作啫
識幾個叫「嘉敏」嘅都係仆街嚟
乜原來連登會有人係佢fans,仲要入埋fans club 驚憾到我
佢讀聖心ga ma,我ocamp groupmate係佢同班同學,果時佢岩岩紅起有篇蘋果報導係到呻話自己中學比人杯扮可憐。我個domate就話條友又唔諗下點解自己比人杯,上網識fd約人見面唔想爆自己地址,爆左個同學地址出黎撚9,搞到個同學比父母屌死。平時係學校對其他同學又無禮貌又bitchy好Q乞人憎。講真係娛樂圈紅唔紅都唔係好睇實力甚至外表,唔識撈唔識做人真係收硬皮
淨係佢叫自己fans做敏迷族就知佢幾on9
都係要再講一次

佢真係唔係聖心畢業
真係中五就比人踢左出校
同埋根本沒人杯佢 因為佢都沒咩返學 返左都係訓
唔好再消費間學校
咁佢係私影group到寫自己住海怡半島,咪即係佢朋友住嘅地方來⋯
佢一出道就有班中學同學上水話佢份人差
其實追星呢家嘢真係好難理解
見啲人追到好似追男神女神咁
同埋始終係因為做fans認識
所以無乜可能同佢哋好似fd相處咁嘅關係
覺得好奇怪係咪我問題
追tvb明星已經柒
追tvb明星仲要係肛交敏都未夠柒
追tvb明星仲要肛交敏仲要用wechat仲柒
追tvb明星仲要係肛交敏仲要用wechat仲要俾人呃
不如死左佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞