入咗FANSCLUB先知江嘉敏係有幾黑暗

248 回覆
582 Like 48 Dislike
你見到咁多粉絲走晒就檢討下啦。
明明一出道評價都無咁差,個樣又幾呃得下人,點解幾年就可以衰落成咁?
好多人一開始嘅評價仲差過你(例如FYY一開始都比人話粗口港姐架)但佢地依家已經一早爬得高過你,你估人地冇唔開心過?

江嘉敏最大嘅問題係在於從來唔覺得自己有問題。次次有咩事都剩係識不斷為自己辯駁,將責任推向人地度,有無限嘅藉口不斷死雞撐飯蓋。EQ又低又串串貢又貪心,態度差過好多輩份比佢高嘅偽人,公司又點會想捧依啲帶來咁多麻煩嘅人。

但我都好多謝佢,喺我人生最抑鬱果時同我講加油。本身我都覺得自己可以一直喺你身邊守候,無論其他人點講都會一直支持你。但你變得太快,或者應該話,本性都原形畢露。而我都沒法接受自己點解要咁多年先可以睇清楚你。

我寧願你一直呃我,做足門面功夫,唔好比我發現原來你係D咁嘅人。你係出面點R SPONSOR我唔在意,但唔好比我知你真係無論去到邊都想攞人著數好冇;叫人幫你買野又唔識還翻錢比人。雖然冇損失好多錢,但依啲係基本禮貌同尊重。

都係見到FYY單新聞先知呢個人嘅存在
講多啲得唔得
佢好高竇架,對著D FANS呢好似我地係下人咁。之前GATHERING佢完全唔幫手set場,走又唔講BYEBYE,話送英國手信比我地,但D手信係擺咗一年先送,重要唔係親手比,而係叫FANSCLUB其他人幫佢比。真係有心送嘅話會唔會係咁。對著FANS佢都咁,想像唔到對著其他外人會係點。
咁都得。。。早排睇佢啲新聞都知佢格賤㗎啦
不過估唔到衰成咁
佢宜家搞咁多嘢出嚟都好難再翻身啦 真係自己攞嚟
未紅就當自己大明星利用fans 少少著數都要r 核突到
樣又唔係靚 格又衰成咁
又無實力 把聲又嘈 搞埋人老公
又貪錢
講後生?佢依家都老啦
咩人會做佢fans?
衰啲講 佢咪又係啲半紅不黑嘅三四線
憑咩咁對fans
你好似知啲嘢? 分享下啦
江嘉敏真人對腳係咪好正
樓主條垃圾PR 講一埋行嘢出來,想draw attention,大家唔好推呢個post
we柒?
Tvb 啲垃圾無興趣知
繼續關注47人
冇人理佢,果段時間係近佢生日,之後就無啦啦多咗間IG SHOP出來。話係朋友生意喎
https://instagram.com/manyballoon_hk?igshid=wuf847to4jr9
早兩年賣衫 佢試過r sponsor
真人態度西 又串77咁
呢頭同你笑哂口 轉頭就叫第二個講 多多意見
Fanclub嗰啲係咪又係個個弱智樣?
你睇佢間ig shop幾折墮
識人超級鍾意佢 仲開埋個ig fans account
人地職業係釣金龜
係架,叫佢注意下態度同語氣又話自己性格係咁改唔到
可能係我識嘅人來
釣到個有米男友仲未夠咩
2020.10
其實好普通姐
全世界嘅人都係咁仆街 係你入世未深
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞