入咗FANSCLUB先知江嘉敏係有幾黑暗

248 回覆
582 Like 48 Dislike
笑左自稱前粉絲就係假,咁我點會擁有來自你FANSCLUB嘅對話CAP圖咁多年都冇變過都係咁多藉口買手信就買手信啦,咩自願請你地食
垃圾奀星
咁樣就話人假account+打手
咁係咪要開個po話你好靚係真女神先係真account
佢幾個月來都跌咗8K FOLLOWERS但佢話裡面有幾K係佢親手DELETE個喎
明明平時都無咁多留言何來咁多假ACCOUNT比佢DELETE
最近30日流失2190followers呢啲係咪全部假account
邊有咁多打手阿
明明係自己被unfollow

見佢喺karmen ig擦晒鞋咁就打冷震
原來可以咁樣CHECK
咪係囉,佢一直以來都係咁多藉口。同埋IG都唔會比佢DELETE咁多人囉,會BLOCK架。邊有咁多打手佢依家一個POST都係得果幾十人留言
好撚噁心做作,佢之前打比KARMEN果篇生日文都好假。IRIS同KARMEN一向FRD開,佢覺得佢一個外人可以融入到?

唔講都唔知你咁cheap
話你del人cm好肉酸 跟手你就block我
難怪你IG全部都係「fans」
我話你知你真係好cheap好拜金好港女
好撚柒阿作為公眾人物都咁計較
笑撚死咩,有follow佢就=係FANS
你冇曬忠粉架喇,收皮啦
唔洗解構心機女喇,個心機女咪就係你囉江嘉敏
CHEAP撚到仆街,P肥馮盈盈但P瘦自己

同場加映:傅嘉莉句野有骨即係話江嘉敏係比馮盈盈P肥咗???

見唔見到左右兩張係唔一樣
推到江嘉敏收皮
佢真係又肥又矮又醜
樣唔靚都算 心地都唔靚

如果係嘅話,咁佢都幾唔配有FANS我見其他FANSCLUB,個明星係會同某幾個最熟嘅FANS私底下出來。
即係佢都幾唔信任個FANSCLUB
Ching 你撈亂左佢同fyy,肛交敏得中五
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞