RPG 新作《另一個伊甸 跨越時空的貓》[4]

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
同系統有隻新GAME出左 唔係單機版 課金FEEL

呢隻係似起時空之匙先玩
個隻不了

呢隻係似起時空之匙先玩
個隻不了

入去睇左陣 介面操作都差好遠
呢隻真心正好多

呢隻係似起時空之匙先玩
個隻不了

Same
終於打到アザミ本書

想問人物書同祈書一樣係隨機地圖出定要打特定地圖?
終於打到アザミ本書

要打特定圖
po頭個攻略網有列哂出黎
IDA Hard副本會唔會出fear?
打左成廿萬分都未見過
IDA Hard副本會唔會出fear?
打左成廿萬分都未見過

會....個機率好低.淨係H見過一次,VH未見過
終於打到アザミ本書

要打特定圖
po頭個攻略網有列哂出黎

唔該
解緊魔劍外傳
要打三萬五分

打一場怪得幾十 打隻大怪先1000
解緊魔劍外傳
要打三萬五分

要打h/vh另一個外傳都係咁樣
解緊魔劍外傳
要打三萬五分

外傳有無限時? 依家打唔羸H/VH
解緊魔劍外傳
要打三萬五分

外傳有無限時? 依家打唔羸H/VH

冇 可以慢慢農
有特定角會有加乘分
咦 出左新版?
之前1.1.5 悶到del左

咪又係打外傳

啱啱all in 抽到隻弓 好似幾勁
應該主力邊幾隻?

有無人解答下
打左兩場火山就出妹妹書 土豪水隊一滿怒就成條血帶走好爽

應該主力邊幾隻?

有無人解答下

第二張圖隻槍 第三張圖隻奶 之後有5星升5星啦

應該主力邊幾隻?

有無人解答下

仲有隻4星女騎 坦
打左幾次HARD發覺 個分都卡係96

點樣會高D? 係咪會多D獎勵?
打左幾次HARD發覺 個分都卡係96

點樣會高D? 係咪會多D獎勵?

有活動pool封面果幾隻角色就有加乘

應該主力邊幾隻?

有無人解答下

仲有隻4星女騎 坦

邊隻係女騎?

應該主力邊幾隻?

有無人解答下

仲有隻4星女騎 坦

邊隻係女騎?

圖2 尾3
抽既人物D對話有無得聽返?

應該主力邊幾隻?

有無人解答下

仲有隻4星女騎 坦

邊隻係女騎?

圖2 尾3

Thanks bro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞