RPG 新作《另一個伊甸 跨越時空的貓》[4]

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
打咗咁耐仲未見到細妹本書

今日個vh有出

我就係打完都唔出

今日個vh有出

我就係打完都唔出

我上個星期三打左 唔知點解個日出現細妹本書次數特別多 見到3次 今日一本都冇 希望聽日會打到聖騎士個本書 頭先睇攻略聽日隻boss好似好難打

今日個vh有出

我就係打完都唔出

我上個星期三打左 唔知點解個日出現細妹本書次數特別多 見到3次 今日一本都冇 希望聽日會打到聖騎士個本書 頭先睇攻略聽日隻boss好似好難打

自膠 星期二先岩

今日個vh有出

我就係打完都唔出

自膠 星期二先岩

聽日個隻齊土系就冇咩問題

今日個vh有出

我就係打完都唔出

自膠 星期二先岩

我打算用呢隊 唔知夠唔夠lv打 我見樓上有位巴打upload段片 佢d5星全部71lv以上都打到殘血 聽日搏下

今日個vh有出

我就係打完都唔出

自膠 星期二先岩

我打算用呢隊 唔知夠唔夠lv打 我見樓上有位巴打upload段片 佢d5星全部71lv以上都打到殘血 聽日搏下

你靚到咁點會打唔到贏

今日個vh有出

我就係打完都唔出

自膠 星期二先岩

你靚到咁點會打唔到贏

唔計遊戲送個推石 課左3次最貴個pack石 加兩pack初回 中左4隻5星同一隻4.5星 而家除左僧侶 其他都係4星 但未有時間升個堆角色
聖騎士之書打邊道先有?
聖騎士之書打邊道先有?

聽日先有 頭先我記錯左
聖騎士之書打邊道先有?

聽日先有 頭先我記錯左

我都唔肯定係唔係聽日 總之係vh城堡
Piss up

新10抽
剩係中啊伯

仲係爭一本

仲係爭一本

晒氣 佢唔改機率 單靠活動送 幾時先進第二隻5星
其實佢依家1.1/1.15 果4隻新角
係咪出左1.2無得抽
其實佢依家1.1/1.15 果4隻新角
係咪出左1.2無得抽

佢無講, 斷估會入普通卡池
不是而家有UP咁
ios有update
隻水弓5星果招係水屬突攻擊3回(特大)

痴線 3回如果全爆擊重得了

都中唔到

呢隻仲要係期間限定

呢隻仲要係期間限定

我抽到 但4.5星

呢隻仲要係期間限定

我抽到 但4.5星

知唔知記憶書邊關出
第一次見隻女武士40lvl
會減知性 (基本上中左出魔法扣個位, 回血回少好多)
風屬性斬
有暈招

但唔覺有AOE

利伸: 成team平均45lvl
第一次見隻女武士40lvl
會減知性 (基本上中左出魔法扣個位, 回血回少好多)
風屬性斬
有暈招

但唔覺有AOE

利伸: 成team平均45lvl

隻女武士打完就無嫁喇
唔係好明個任
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞