RPG 新作《另一個伊甸 跨越時空的貓》[4]

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
終於打到啊妹本書

今日第一場就出左
但刷唔到新弓果本

新弓個本邊到出 wiki好似都未有資料
終於打到啊妹本書

今日第一場就出左
但刷唔到新弓果本

新弓個本邊到出 wiki好似都未有資料

咪就係今日
VH火山
點升人先有效率?
點升人先有效率?

打H/VH 但唔好搵太高LV隊員
點升人先有效率?

打VH都要用最勁個4隻喎

最新有個弓手係度個pool

唔係最舊個pool就得
坦同水弓自己揀
個人偏好水弓

好似幾伏 隻法又係無補技

隻GAME不嬲伏 唔係9隻機械人咪偷笑

隻水弓有咩特別?係咪冇aoe?

水弓有AOE 不過mp消耗大
不過好高攻

剛剛第一次十抽。 頭七隻俾七機械人我。想爆粗。第八隻俾五星補。第九隻4.5(1.1限定 個隻五隻限) 隻game真係幾好玩

抽中咪好玩囉

全5星角齊晒 真係幾好玩

唔係呀.我原本個隊得4隻 主角/送個隻機械人/首抽4星斧/加埋隻4星拳 已經好好玩 (今日儲夠石再10抽 1.15池 中埋4.5星弓 同埋個老野)
點升人先有效率?

打VH都要用最勁個4隻喎

60前都係3帶3咁刷時之暗闇
60後只可以慢慢刷VH
50抽中左3次水法
都唔知開唔開心好
其實打完25章,見到26章,其實咩係26章?
其實打完25章,見到26章,其實咩係26章?

咩都冇
等開新一章啦
唔開啲daily missions 真係驚無人會開game添
唔開啲daily missions 真係驚無人會開game添

每日8場副本
清埋fear都要成粒鍾喎

每日8場副本

我已經唔打fear 開晒箱就衝去打boss

每日8場副本

60飾未齊 不過我都無心機刷
飾品D料真係勁難刷
我都係開箱睇有無夢詠 無就PASS

每日8場副本

60飾未齊 不過我都無心機刷
飾品D料真係勁難刷
我都係開箱睇有無夢詠 無就PASS

剩係為咗打夢詠先入game

鎖血過關

鎖血過關

其實夢詠係咪rare area先有機會出

好似係

鎖血過關

今日呢關真係煩到嘔
小怪勁多debuff BOSS無弱點 FEAR勁厚血

好似係

今日入過兩轉rare area都唔見

好似係

今日入過兩轉rare area都唔見

我打咗隻game咁耐剩係見到一本
終於打左25章 故事好感動

鎖血過關

正常你有5星補d角色應該好難死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞