辭工被召入老闆房......

341 回覆
2351 Like 20 Dislike
我經常提醒自己以前d老細幾仆街
避免以後自己對d細嘅會犯同樣問題
不過而家新問題出現
d細嘅一埋嚟就當咗我係果d仆街先
下下閘住提防住
做曬動作俾佢地睇唔會咁賤格
大部份都開始明
但總有幾個被害妄想病人
唔該真係擘大對眼睇清楚先啦
日日妄想自己被害,真係好惡頂
都明,好多好上司
你一個人做到三個人嘢,冇加人工又冇嘈
我係老細都唔請人啦
7.買左GME,岩岩SS左
通常multiple choices唔識㨂都係㨂最長個答案
辭職都要講咁多理由做得唔開心又太多嘢做咪走
一係老細俾多啲錢/俾少啲野做
老細試過加咗4成留人
我係你老闆就加你20%然後叫你頂住先。剩返果一個man count請對面。頂下頂下米沒事囉
依家一定hea 9佢話好忙再搵工
4啦 唔係忍呀
On9 連登仔講就口響
如果佢加成倍你走唔走?睇加幾多姐
依家樓豬點
我唔識咪你講囉我屌你老母臭閪
係咪覺得我唔識,自己識就好撚有優越感,回post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢都實有人唔識架啦,係咪個撚個唔識比人回post都要屌人「唔識唔好衝出黎柒」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
接收資訊嗰個一定要畀識嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞