[JPOP結他女]大原櫻子討論 (No.11)

391 回覆
9 Like 0 Dislike
以為地方會繼續
今日睇呢張海報差啲認唔到左邊嗰個係櫻子
好似清秀咗好多咁
唔使取消都算好啦
我初初都認唔出
https://twitter.com/toho_stage/status/1394850303468523520
西貢小姐 決定2022年7,8月帝國劇場上演
cast會在近日公佈
下面幾乎都係櫻子fans的留言
希望佢仲有份演。

今晚「警視庁・捜査一課長」客串一集, 做識忍術嘅女記者。
呢個造型好掂
今晚必睇
買咗夢見了那個女孩套劇本書
有幾頁大原櫻子
感謝巴打upload,
好正呀
多D入來傾計啦
https://drive.google.com/file/d/1UwAhediYUGUnY6ZoOl58Jjz6hbt1p1uH/view?usp=sharing
轉自幻月字幕組

警視廳・搜查一課長 第五季.EP06.中日雙語.1920X1080幻月字幕組
睇咗。Thanks!
好想去演唱會呀
今次有咩新歌
今次分上下半場,上半P ver係上專Passion全碟
補返上年因為肺炎疫情無開到的
下半part L ver 係新專l的Live
全國巡演,每個地方都係同一日兩場,有啲係Pver先,有啲係L ver先
原來聽日已經係尾場
Thx巴打
等佢出演唱會碟
貼下東京尾場的圖片show,(全部都係轉自Twitter)

好可惜尾場之後兩日先解除緊急事態宣言解
無得坐滿
今次個場睇落都大
幾時開關呀
真係唔知幾時開關呀,睇怕今年奧運都搞唔成

btw,今日會場的Tully's Coffee特別因為櫻子的演唱會將咖啡杯貼哂一朵朵櫻花
好有愛
https://twitter.com/staff_sakurako/status/1405813278341615616/photo/1

奧運點都會頂硬上架啦,
剛剛仲睇到話想比上限一萬人入場
Tokyo Garden Theatre 可容納8000人,武道館開3面係9000人,其實同武道館相差不遠。
Final場會喺8月8日CSテレ朝チャンネル1独占放送。

好快有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞