有啲野唔係唔識做,係唔想做啫...

123 回覆
244 Like 14 Dislike
前度最近拍拖,同佢傾咗幾句計,多口問咗句佢情人節送咗咩禮物比新女,佢send咗個花熊公仔嘅相比我睇,隻熊公仔仲要拎住枝玫瑰花...

我諗返我地過咗三年情人節,佢一枝花都冇送過比我嗰時話返工攰、無時間準備、情人節買花好貴,所以都冇送過花。我話唔緊要,我仲講笑話我唔要鮮花,要番梘花都得,或者食餐飯就算啦,但佢又會嫌放工食飯好攰,最後book枱都係我book...

叫咗3年都叫唔郁佢做嘅野,人地半個月就可以做到有種好心酸嘅感覺係咪體諒男朋友返工忙,唔洗特別過節日就係咁樣?佢話我教識佢點做人男朋友,教識佢要點過情人節哈哈
其實係咪要求多啲,得到嘅野先會多啲?
過咗去由鳩佢啦。
感建分
你標題已經講左, 無得好講, 證明你唔係屬於佢, 分手係正確抉擇
如果你試下代入我個角度去諗,你可能都會覺得自己好可悲,成件事好諷刺
佢唔做係因為佢唔想做
唔鐘意你呀
醒下啦
以前屋企人仲會話:「點解人拍拖你拍拖,人地年年有花收,你就咩都冇?」,我嗰時仲話佢返工忙冇時間買,冇所謂啦,食餐飯就得...原來幾忙其實想做都會做到...
幫人教男朋友
都分咗手啦
又唔係諗住復合
人哋都有埋第2個
你問還問吖, 問完你又要覺得心酸
犯賤嘅女人

講緊你
係連登 只要係女人出post都比人屌
諗住圍爐取暖都唔得
咁係咪自怨自艾就會得到你想要嘅結果,係嘅你就慢慢頹落去。
上面 d 人鬧完你都仲唔知自己衰乜

仲話人因為你係女人鬧你

取咩暖姐 分咗手就斷絕來往啦

仲要人地有埋新女

你想點姐依家
On9你有冇試過付出完得個吉啊?
有冇試過幫人教男朋友啊?
上黎講幾句求個安慰都唔撚比?
講幾句就自怨自艾?咁返工好攰,講兩句好攰係咪就代表不求上進?
咩事分手?
得喇你咩都羸,淨係段感情輸哂

痴撚線 個個分手都係咁架啦

分手唔係付出完得個吉係咩呀 個ex 整個頒獎禮表揚你 ?

個撚個被分手前都係俾個 ex hurt 然後個 ex 有新女初初就梗係好似當初同你一齊錫你咁錫佢架啦

你要安慰就首先 block 柒咗條撚樣先

唔係你就自己死埋一邊去自慰把啦 求安慰
花有咩用?
放一排就要扔咗去
你有冇睇正文,係三年都冇
係連一開始都冇從來都冇
佢仲話想同我結婚...即係最愛應該係我?
但佢對其他人仲好過我
算啦
遲啲你都有機會得到一個被調教好既男朋友
咁樣諗會唔會開心啲
你仲覺得結婚=最愛,即係你未準備好去結婚
結婚從來都係揀最適合而唔係最愛
揀最愛個d咪係結完就分嘅人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞