有啲野唔係唔識做,係唔想做啫...

123 回覆
244 Like 14 Dislike
認真係你教識佢做呢啲嘢,由你分手果一刻開始,個男仔先明白原來有啲嘢唔做唔得,所以佢先會對下條女做呢啲嘢!
That’s why so many 絲打唔搵A0
最記得有年吵架佢同我講:「你去搵個會陪你過節日嘅人啦!」
經歷會改變一個人,依家佢已經變成嗰個會過節日嘅人,
但已經唔係陪我過⋯⋯
其實佢現任坐享其成都未必開心架
你諗下, 你影響佢男友咁多喎
好想同佢條女講:「你真係好好彩⋯⋯佢以前唔係一個咁嘅人,止少對住我唔係咁⋯⋯你要好好珍惜,唔好太港女格,好難先教到佢咁架
有年聖誕我求咗佢好耐寫聖誕卡比我,佢答應咗,我超開心!嗰日一打開張卡,上面寫住「聖誕快樂」(張卡到依家都有Keep)

我都好想睇下佢為自己鍾意嘅人準備禮物、表達愛意嘅樣

Btw巴打,希望你依家已經搵到個好好嘅女仔啦
佢氹你屌閪
點解咁多負評,明明講得咁好?
同意!
算啦,你努力去搵下一個識做呢啲嘢啲男仔啦
佢係鍾意你就追返你啦
好彩分咗手咋
無謂嘥時間
耐咗就話淡啫
佢係由頭到尾對你都咁求其
有啲嘢係佢一頭熱嘅時候就要講 好似要一直拖手 要一齊慶祝節日 要keep住出街傾電話 等段感情淡左 起碼仲有習慣 咪先遲左再要求就都做唔到㗎啦
等你提出要求見到佢扁嘴 皺眉
小小動作表情 就夠個心凍到去極地
感情淡左好難返轉頭
以前從來覺得自己做咩但求無悔
但依家真心覺得
如果時間可以倒流就好啦
點解仲要問屎忽好痕?人地都有新女
自己攞黎賤
我曾經有要求過,但人地都開到口話返工攰,咁我就冇理由再逼佢做啲咩啦...

如果時光倒流,個經過可能都係差唔多可能要經歷咗我,佢先會識點做...
好難唔望唔諗
會唔會係你想翻撻
其實好老實
佢無心付出應該早分早着
可能佢一早無feel騎牛搵馬
同埋睇嘢太表面
點解啲人話要羡慕老夫老妻
如果佢keep住送到十年
你先怨都未遲
為咗新鮮感做以前做不到既野
大把人都係咁
其實點解啲女人咁鍾意收花
擺幾日就謝
同你一樣
過咗幾多年都忘記唔到果種心痛
不過樓主最緊要唔好再睇、再聯絡、再比較
再痛都終會有一日睇得開
到時可能佢同條女都散撚埋,你而家怨嘅野都變得無意思
加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞