五年一度人口普查員又開始招聘喇(5)-等派offer

1001 回覆
3 Like 45 Dislike
無報1st round
再唔得唯有forget application
收唔到checker offer...
5年後再報過啦
面對冇offer既現實算啦
我想知Special Area emulator 嗰邊啲offer係咪好似checker咁爭奔頭,定還是有機會會淨好多出嚟
仲入到告示板 但無offer
睇埋下星期先
我已經登入唔到
Those applicants who have not been shortlisted or further considered will not be able to log in.
想知checker 係咪區區都有機會要去?定就算要出去覆核都根返之前個地區意願係返個幾區?
我冇收到checker offer但係都入到onb,係咪代表都有e仔做呢...
上面好似有啲人連入都入唔到
exercise 15 13 15,面試都正常冇checker做
其實唔記得apply 過咩位可以上返notice board 睇
西貢 離島啲鄉郊地區就係偏遠地區
真係好少可見checker會出街
應該入錯密碼
唔好咁嚇啲巴絲啦
唔係呢 我入啱password都唔得wo
有無試過forget pw
有 但唔記得咗個安全問題既答案 所以之後冇試
但係明明我三份exercise平均10分
做乜無去interview都打電話嚟上緊堂無聽電話
證明左好似請唔夠人
所以想R番之前interview放左飛機既人
有多一次機會入去in

Btw:你報左咩位?

試左專登入錯密碼,淨係話我wrong id or password
巴打你入嗰時,有埋話those applicants....嗰句
即係咁講

yr1 dse b5 16
exercise 平均10分

但係checker又出direct offer

不過搵到intern應該比返個位出嚟比大家
第一round報,琴日收到電話話月尾約interview係咩料

利申 上次放咗佢飛機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞