五年一度人口普查員又開始招聘喇(5)-等派offer

1001 回覆
3 Like 45 Dislike
仲讀緊書我記得唔係apply組長
特別地區靜係請失業人士?
倒數剩返1分鐘submit份exercise
個網彈返去login嗰頁話我session time out, please log-in again
會唔會當我已經做完first attempt 嫁
好似唔係 學生都請(特別係late application個批)
唔會啊 我都試過 你log in返重新做過就得
組長係咪真係唔夠人?
第二Round仲未收到interview
利申: 第一Round in左,唔知第二Round係咪唔洗再in定點
其實我想知今年係咪都係行孖咇?兩個普查員入一間屋做訪問?因為我聽過如果有太多住戶要做訪問,可能會係一個普查員自己入一間屋做訪問~而且今年請唔夠人?
沒有可能1個人入屋
一定行孖必
點解咁快派interview 我ex 3,4 都未得閒做 係咪收得皮
點解in左第一round仲要再報多次?
驚第一Round no offer買定保險報多Round姐
你點樣聽番黎呀
果條友9up 連請幾多個人佢都唔知 仲要亂咁屌人
我都未做,不過其實多數會請,唔使擔心
咁姐係夠定唔夠?
組長offer幾時派?希望佢請喇
有仲想點,我interview 都未有
有熟人喺統計署做,但唔知係咪專做人口普查,喺佢度聽番嚟,同埋我見佢網頁咁寫,有啲confused ~ 所以想知清楚,見有人覆咗我係行孖咇,我都安定啲~
How to proof I have training experience when employment contract is not accepted
4月
意思係同一時間向同一單位既唔同成員做訪問,即係你訪問老母,我訪問個女咁
我都想知
想問interview 內容大致係咩?謝謝🙏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞