大家去婚展通常會做D咩野架

74 回覆
0 Like 7 Dislike
大家去婚展通常會做D咩野架
買戒子?影婚相?
拎贈品
格價
千祈千祈唔好貪張免費入場卷,同埋睇實自己個銀包

Join package 前問清問楚先,特別係影相同租衫
唔好做傻仔 婚紗相果D好多都伏伏地
小心D 比D定力

利申: 過來人, on99 join左 法國巴黎
比佢昆左
你肯定會同到佢結婚再算
基本關係都未攪好就諗結婚
俾晒錢就無人會再理你
我都被sell買咗法國巴黎
但so far影完都滿意
你被昆咗咩?
拎贈品
戒指坦白講,果d日本品牌有d直情日本係無既,自己睇清楚,
同埋偏貴,反而去傳統首飾店周乜、乜福果d仲實惠,
而家出面d設計都唔太老土,同埋襟睇
格價😂 乜都格, 化妝傾試妝, 同攝影師傾佢地style/support 有無lighting (幾重要), 衫就望下囉

重有買餅卡
法國巴黎係咪即係「名畫」?
我影完都覺得滿意,起碼咁大座野,
大舖影出黎效果同質素真係有保證,
細舖果d搵佢影註冊相,條友仲話影咗十幾二十年,影到唔知點咁
其實定力夠就無乜所謂
佢好醒 租個位置全場最大
但原來只係細公司, 細鋪仔一間

無做過research 一入去就比佢sell
坐到累又聽到成件事好似好合理就join左

昆左咩??? 無相底拎返喎 已經好奶野啦
睇下人地果件 同自己果件既分別
應該唔係同一間
次次租最大,入口位果間應該係名畫喎
不嬲拎左飛都唔會去佢檔口
原來唔係同一間,Sorry
因為間間名都差唔多,最大果間仲要有好多個名
本身比咗一半訂今年5月去土耳其影
真係滿意?
睇人條女
建議影婚紗相就上網search左邊啲鋪唔係黑店先
揀左啲本身有興趣嘅鋪,婚展先走去問
如果唔係就要好夠定力,因為影結婚相果啲鋪一坐低就傾勁耐,好難甩身最好約定有一個人要做醜人咩都話唔滿意,最多行完諗清楚先返去買

果陣亂入左一間韓式pre wedding店, 超chur 係咁話已經好抵又問我地唔滿意package邊度好在夠定力即刻search原來係出名黑店

租衫就唔好係婚展搵,好似好多都係擺出黎就好靚好多款,但join左一係就啲款柒柒下,要靚款就又要再加錢

去婚展買餅卡同買婚前檢查都算抵嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞