[漫畫] 水原千鶴暨出租女友討論區 (9) 女友揾關鍵

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
真係似,真係下(幾)集關鍵了
我估mk仔叫水原同和也表白
然後條廢柴扮晒嘢 再返屋企喺被竇度左碌右碌
下回劇透
頭十幾頁都係和也係到糾結要點開口
到最後一頁水原搶先開口: 和也君以後唔好再搵我了 我已經決定同海君交往
最近live咗
覺得男主冇大家講到咁廢同咁渣
想幫男主平反吓

又跳水救人,生日禮物又有心機送梅乾,撞正水原冇胃口食完即刻話去整晚飯,又發覺到水原玩酒game廢狂輸幫水原頂酒,又瘋狂做research開口搞眾籌,幫個導演簽到哂啲lecture等佢接套戲,又識衝去借projector等嫲嫲可以睇到套戲。

仲要專一,瑠夏兩次送上門都唔食,錫都係主動話唔得叫停,講真,有條女開埋房又戴埋套上你屋企,都因為條女而忍得住唔落手嘅,都夠哂真男人。主角又孝順又專一又重情義,第一份糧就課哂俾個frd。男主就係太善良先唔想hurt瑠夏,明明一開始男主已經決絕咁拒絕佢,係佢自己喊苦喊忽搞到男主同水原心軟,明明講好話試,但自己就逼到男主一定要鍾意佢咁

最大問題就係男主優悠寡斷同極冇膽,連介紹前女友俾瑠夏都咁撚多考慮,唔明有咩好隱瞞又成撚日意淫,煩到但佢遲遲都唔表白都明嘅,一嚟開咗口就連朋友都冇得做,又顧慮到水原做ptgf仲要搵錢追夢,拍咗拖佢就即係叫佢唔好做啫,yes定no都死。
廢係最初期嘅事,後面行動力高過晒我哋呢啲毒撚
渣就係你最尾個point,搞到咁拖,不過水原都有啲份
都唔關事嘅,水原仲要靠ptgf開飯,諗清諗楚都正常
由咩都唔識走去眾籌
四圍求人幫手
仲要拎自己份糧all in落水原到

有時我都諗和仔做咩咁辛苦自己
同瑠夏一齊幸幸福福咪算
熟肉
現實嘅話,瑠夏應該大左肚就生得
179 虎穴與女朋友4
其實係典形毒撚心態擔心太多
而家睇佢地點曖昧先係重點
睇黎關鍵時刻完咗
係時候換人上場
中間啲flashback 係水原諗既?
同埋個句"我想男朋友就是站在離你最近的地方。。。"呢句係水原講?
暗示得好明顯,和仔咁都搞唔掂嘅話就疊埋心水娶瑠夏啦
望多次 好似有種"你可以同我表白"個種感覺

睇錯「想和也」
係,擺到明
和仔咁都get唔到嘅話,試用期將成為最大贏家
我仲未接受到
佢應該get唔到
但睇黎佢點都會表白一次

下集關鍵
我估表白前咁岩臭雞路過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞