[漫畫] 水原千鶴暨出租女友討論區 (9) 女友揾關鍵

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
佢當初都係死纏爛打先俾佢試下
拖撚到仆街
想學啲經典漫畫畫胃痛劇情但又冇料畫

一係呢個避
一係嗰個避
一係表白唔到
一係有人阻住講嘢
一係就電話響
然後每話都要用返最少一頁講啲女點靚法

我屌你老母啦拖撚完未?
不如專心畫女,個故事叫人幫你諗好撚過啦屌
我諗咁樣仲收得
劇情真係好唔得,佢嚟緊係咪想個結局比家有女友更爆?係你就畫落去,唔係就收返埋啲想法啦屌⋯⋯
家有女友。。。over左
都真係好難搵一個結局爆過家有炮友
所以咪話你唔係諗到一個比家有女友更爆嘅結局你就收返埋啲想法正正經經畫可能仲好

一話入面已經俾人睇到用幾多手段去拖個故事
阿豬阿狗走出嚟話條女幾靚、和也條撚屌話啲衫咁著好撚好睇好撚正,屌你咩,而家叫你畫時裝漫畫呀?你係標題頁講佢點著衫我都唔會理,入內文又講多次係度拖故?

然後次撚次重要位都話有人阻住有人疊聲聽唔到(最近終於聽到我屌你老母原來唔係聾左),而家玩撚到話呢個避嗰個避?我睇緊乜撚野?

屌你老母講撚到尾咪即係話俾人聽你冇料要用呢啲黎拖長個故仔囉屌,好心快撚啲畫一齊或者唔一齊,然後再點樣追可能仲好睇啦,你畫和也條撚樣俾人拒絕再死纏爛打做兵然後中間好多人搞事但最後都得米追到水原,都好睇過你而家唔撚知想做乜啦屌
要H漫先有得打
你講嘅嘢我上幾個post已經屌咗

而家睇化晒
仲要係啲古怪變態h漫
今話瑠夏主場,有情報講瑠夏屌足和仔8頁,稍安無燥
其實屌過好多次
佢畫六頁講佢表情變化冇問題
但每話講佢點靚點靚真係會覺得十級煩
你隻臭雞都未出場
出場會唔會又屌足八頁然後又消失幾十話
我隻臭雞係最終boss,邊有咁快出手
上次好似講幾句又消失
樓下除咗大波後生好似冇咩可取
麻美就唔好
嗰種由心而發出嚟嘅雞味真係正
大波後生已經夠晒

再者性格都唔錯
大波已經有排玩,有雞味但係飛機場,我情願玩大波幻幻
玩得勁會心臟病發
性格好好,所以唔適合玩,都唔適合和也呢啲撚樣
係和也襯唔起佢,唔係樓下問題,樓下係好女仔嚟
唔知東山真人係咪都係咁
性格好?
現實角度嚟睇,瑠夏性格應該幾麻煩
咁係和也自己拖泥帶水
真係唔關樓下事
樓下真係算好
雖然應該好撚痴身但做女朋友黎講應該係唔錯
痴身又日日叫你屌佢搞佢
應該係勁痴身嘅

但後生有得教同故事入面講佢都幾肯講道理有得調教

呢啲先正
會威脅人已經唔可能係性格好啦
我情願靜靜哋要牙墨,好過日嘈夜嘈,仲要黐身到非常
麻美
麻美先係最正
樓下唔夠高手玩陰毒

佢都係為咗溝仔姐
但麻美我諗唔明佢想做乜
唔講野要估估下其實都好辛苦
利申:試過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞