[漫畫] 水原千鶴暨出租女友討論區 (9) 女友揾關鍵

1001 回覆
11 Like 5 Dislike
更科瑠夏(被飛)
明明水原兩次問和也你是不是喜歡我都面不改容嘅人嚟
中出即飛
第一次佢唔知和也真係鐘意自己 所以唔怕醜 個陣應該都未鐘意和也
第二次飲大咗 大膽啲
水原:喺時候到我拖番一年半載戲先
試用期深潜
藍色髮帶係髮帶既恥辱
明明紅同綠都贏佐
快啲俾個結局我算啦拖到都冇晒feel
唔緊要
三隻都係臭雞
Kazuya meets with Ruka and tells her that he wants to end the relationship he has with her. However, Ruka tells him that she does not want to break up with him.

Apparently, Ruka knows that Kazuya wants to confess his feelings to Chizuru, so she follows him.

After that, Kazuya meets Chizuru at a store.

Kazuya stares at Chizuru and tries to confess his feelings to her.

Chizuru realizes what Kazuya wants to tell her, so she runs away.

In her room, Chizuru's face is flushed and she gives a sigh.

Next time: "Confession, Mami and a bag. What's that bag?".

和也與瑠夏見面,並告訴她,他想結束與她的關係。然而,瑠夏告訴他,她不想和他分手。

顯然,瑠夏知道和也想向千鶴坦白他的感情,所以瑠夏跟著他。

在那之後,和也在一家超商遇見了千鶴。

和也看著千鶴,試圖向她表白自己的感情。

千鶴意識到和也想要跟他告白這件事情,於是逃走了。

在千鶴的房間里,千鶴的臉發紅,她嘆了口氣。

下次:告白、麻美、包。「那個包是什麽?」。
隔離會長閪都屌埋呢度仲未表白
點解會咁快有呢啲劇透文(情報)
講談社自己放出嚟嘅
好辣殺 寫佢兩情相悅/一齊左然後出現其他難關或者派下狗糧仲好過而家唔知想點 長期係度LOOP想表白>表唔到>又想表白 真係完全無哂FEEL
終於肯的起心肝
但又到水原逃恥
拖撚完未呀
學巴打話齋
拿拿聲一齊
然後講下麻美雞搞事
點樣克服困難好過啦
樓下 ...
宮島一早話想畫胃痛漫 邊會咁快一齊
而家唔係胃痛係頭痛鬼打牆係咁loop
有預感瑠夏會學結衣咁,賴死唔離場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞