[LIHKG] Galgame推薦及討論區 44 Why happy memories are shine?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
睇gameplay好唔慣,鈴愛個立繪臉紅得好勁
無玩過想玩
但係我估要排到4月中甚至5月先玩到
因為月尾出mh rise
冇switch
儲開既不嬲都係啲值得收藏
咸濕妖精,漆黒のシャガ,都市伝説シリーズ
我都覺
fd都冇乜邊個有switch,又冇其他game玩,唔係好抵
加上暫時睇落個地圖比起mhw有d退化

終於見到有人掛JB出黎
我都仲未玩曬cation同アマカノ2
黎緊同fd玩mhr應該都冇時間推

反而我哄到全部人買部機同隻game
佢地出曬社會,買完都冇時間打,廢事啦

我之前mhw都係多數打到11點幾收工再打一兩粒鐘gal
無fd玩mh先好
特別係開頭去到hr解放既呢段時間

利申應該得一個fd買mhr
已經約完曬人326衝MH
以前幾代都係借fd玩,有曬裝比我打怪
mhw先正式開始玩,hr自己一個開荒靠弓hit and run或者盾弩,爆埋機打到貝貝先正式識玩
不過都係鐘意冰原主線果陣同fd一齊比龍追住黎打
以前幾代得xx係齊fd由開荒刷到end game
mhw下位個陣都仲有fd一齊玩
同佢地打完下位
去到我做埋蒼藍星佢地先打上位
佢地唔夠打我先入去救場
之後佢地打完冥燈就棄埋
冰原就更加唔好提
同你完全相反,我本篇遲過其他人玩,卡蠻顎果陣佢地已經做曬蒼藍星
冰原同fd差唔多進度一齊打真係好正
睇邊D
World同fd一齊打黑龍好撚熱血, 特別係開完擊龍槍播bgm 個時不過rise 應該唔齊人玩, 有d fd唔想出switch
扔落google drive算唔算長期keep
放hdd都冇問題 full disk encryption is ok
記住最後先玩里伽子
yes
你哋男人download啲鹹片改嘅file名係咩?
https://lih.kg/2446374
既視感
唔俾人掂部腦仲使乜改
掂到都冇用啦 有login密碼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞