[LIHKG] Galgame推薦及討論區 44 Why happy memories are shine?

1001 回覆
0 Like 2 Dislike
終於數到唯一一隻,天結個女神,但係呢隻我玩唔曬
我個名
rj雖然有入線,但係係個個都冇特別鐘意所以入女一線算
我有fd玩完都話冇乜特別鍾意邊個
但係我實在好鍾意あやせ果種反差萌
準備邁向結婚第三年
祝幸福
我已經對廢萌冇乜feel
多謝佳奈巴
2018之後我都仲未遇過有一隻game可以影響得到佢嘅地位

我都會keep住玩廢萌嘅
因為劇情向真係唔係幾啱我
連我個fd都係咁話
因為以我認知劇情取向都同甜冇乜關係
三司試過整隻bot入你group未?

啱啱玩完唔接受果個option
兩個字 失望

佢兩個嘅關係實在太曖昧
又冇表明會發展成戀人關係
又喺度屌閪
好似當個妹係飛機杯/sp咁撚樣
完全feel唔到有任何甜嘅成份喺入便
閪又唔怕屌
但又唔敢認係戀人
我都唔明佢喺二次元追求真實感為乜撚

相反接受果個option其實我幾睇好
但可惜佢偏偏要寫成bad end
明明淨係改幾句都已經可以令成個劇情發展成good end
等我仲以為難得有隻唔錯嘅game
可以令我比到9-10分
點知最後都係收皮
而家用到㗎喇咩
你有冇詳細啲嘅教學教我點用
妹黎講頂級,但係冇戀人feel

而且係完全冇
我玩撚咗兩集都完全覺得自己係食緊屎
9nine不了
等我望一望先
因為我真係唔知你幾時擺
好明白你既感覺
我自己心目中既game黎講大圖書館雖然唔錯,但係頭幾隻真係輪唔到佢
向日葵教會、星空回憶,帕露菲應該係我頭幾隻最鐘意既game
不過囡囡黎講,雖然上面幾隻女角都好好,但係佳奈真係best girl

大圖書館其實我曾經有試過玩
但啲日常真係太難頂棄咗
差唔多日日都係喺度派傳單
到我棄game果陣好奇其實會唔會就快玩到個人線
但點知撳實ctrl都仲有一大堆
都係算啦

至於頭幾名我自己比咗呢啲 (9-10分果啲
我嘅評分準則純粹係隻game玩完會唔會令我覺得甜
所以同劇情/其他方面係完全冇關
所以我係唔知喺度做乜鳩就棄咗

extract咗隻game exe file個icon比hard disk用
係真愛呀
口味大致冇乜大衝突
clovers day如果唔係太短既話都可能係我既神作
柚子我就吸血鬼>魔女/千戀>其他
想講..............
玩ソーサレス*アライヴ玩到對眼好攰
我願意每日同佳奈一齊派傳單
執到情書果part笑到我傻
哈士奇既爪牙
ching識野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞